Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum
Ooyoo bende hep dua ediyorum Allahım eşim ilişkiye düşkün olsun benim peşimde koşsun bende Sahra çölü gibi isteksiz kuru oluyim ama kabul olmuyor bacım 😄
Gutmamy işim gereği yurtdışında yaşayan Türklerle her gün karşılaşıyorum genellemiyorum ama çoğu için diyebilirim asıl yobaz sizlersiniz ne buranın kültürünü adabını alabilmişsiniz ne oraya ayak uydurabilmişsiniz çok enteresan insanlarsınız özellikle de Almanya’da yaşayanlar tuhaf bir konuşmayla Almanya’da böyle değiiiilll vs vs ama bazı dürüstler çıkıyo bunlara bakmayın Almanya’da Türkleri adam yerine koyan yok diye 🤦🏻♀️
- Düzenlendi
Ooyoo benim eşimde çok öpmeyi opulmeyi sevmez ama ben severim bazen gidip öpüp sarılıyorum sıkılıyor yapma Allah aşkına diyor bende hemen evlilik cüzdanını gösteriyor tapun bende istediğim herseyi yaparım gel ulan buraya diye üstüne çıkıp daha çok öpüp kokluyorum oda alıştı artık 🤣😂 ciddi olmam gerekirse onda da iyiyim tabi bir keresinde 1 hafta yüzüne bakmadım konuşmadım onuda yaparım ama tercih etmiyorum 🤷🏻♀️🤭
Deleted_1 konuya hakim oldunuz sanırım, burda yazılan genelleme, tabi ki bulunduğunuz yerde size karşı hoşgörülü olan kişiler var fakat genellemeye bakıldığında kişiliklerini görmüş olursunuz, biraz sosyal medyaya göz atıldığında zaten görmüş olursunuz. Hele ki Ostlular varsa çevreniz de daha fazla görürsünüz.
arman galiba ırkçılık denilince bazıları bize işkence yapılıyor sanılıyor ama konu çok başka 🤦♀️
Ooyoo ayyy sen anlatınca kendimi gördüm benimde eşim hiç ilgi vs sevmez bende tam tersi otursun koltukta sabaha kadar beni övsün dünya varmış derim 😁😁 bu sefer kayınvalidemin veya birinin yanında arada iltifat eder bak ediyorum sonra etmedi deme diyor ahhh
Ooyoo suan ben kendımı gordum sankı adama snırde olsam o suratı gorunce dayanamayıp guluyorum :)