• Muhabbet
  • Eşime soğuk davranmak istiyorum beceremiyorum

Ooyoo ya ben temas bağımlısı bir deliyim 😂😂 devamlı sevesim geliyor adamı elim devamlı yüzünde yanağında kıçında başında o da hiç sevmez ona dokulunmasını ama yine de yapıyorum elimde değil dediğin gibi sevgi kelebeği gibiyim çok seviyorum 😂 gece yatarken ona bulaşmayayım diye saçımla sırtımla falan oynar 5dk sonra mefta oluyorum direkt yatıyorum 😂 ama küsken huyumu bilir nasıl oluyor bilmiyorum ama o süreçte uzaklaşıyorum tamamen hatalı isem ben giderim konuşurum tabi karşı taraf hatalı ise asla konuşmam gülme falan hak getire yani yok dünyanın en çekilmez insanı olabilirim 🤷🏻‍♀️😂

Trendyol ya yazdığımdan nasıl bişey anlaşıldı bilmiyorum da çok çok samimi olduğum insanlarla resmiyeti soğuk soğuk olmayı sevmiyorum o anlamda yazmıştım 😁

Gutmamy bence siz asıl Almanya nasıl bunu idrak edemiyorsunuz yazık hala hak hukukları var diye bahsediyorsunuz. Ayrıca burda yaşamam çok dokundu heralde ama şöyle söyleyim eşim çok iyi bir konumda ve kendi evimiz de yaşıyoruz tek bir kuruşları ( yani o Almanya’yı övenler gibi sosyal devlettin parası ) kursagımızdan geçmiyor, çalışıyoruz ve istediğimiz her ülkede bu doğrultuda kalabiliriz bu sizi çok rahatsız etmesin, ha yine mi rahatsız etti sizi ben yaza temelli dönüş yapıyorum zaten Almanya siz ve sizin gibilere kalsın bence, şahtı şahbaz olur.

Ooyoo bende aynıyım ama eşimin hoşuna gider. Karşılıkta verir 😌

arman tek bir kuruşları ( yani o Almanya’yı övenler gibi sosyal devlettin parası ) kursagımızdan geçmiyor, çalışıyoruz

😂😂

Gutmamy Bence Türkçen gayet iyi diğer yorumlarından yola çıkarak söylüyorum.Ayrıca kötü her yerde kötüdür bunu şehiri ülkesi dini ırkı yok .Yurtdışın da da oluyor kötü olaylar görüyoruz sadece Türkiye gibi yansıtmayalım lütfen

Deleted19 Bence Türkçen gayet iyi

Yaza bilmek değil. Anlata bilmek. Bu konuda artık bişey yazmak istiyorum çünkü o kadar boş ve yanlış yerlere çekildi ki insanlar tarafından. Burda herkes yorum yapma hakkına sahip ben fikrimi yazdım bayana konu nerelere geldi bı vatan halini olmadığım kaldı. Ve ne acı ki buari yazan hem cinslerim.

arman çok klasik bir soru ya , öyleyse neden Avrupa’da yaşıyorsun ?. Burada bazen yazıyor arkadaşlar .örneğin, ben İzmirliyim işte Kars’a gelin geldim , alışmakta zorlanıyorum denildiğinde ,biz diyor muyuz öyleyse niye o şehire gittin diye . Hepimizin kaderimizi yaşıyoruz işte. 🤦‍♀️

Deleted21 ya ne denir ki işte belli bir kafa yapısına sahip insan aynı çember de dönüp duruyor. Çalıda gül bitmez, cahile söz yetmez, derler. 😂

arman Saygısız. Belli Türkiyeden gelmişin Almanya ya görgüsüz yobaz. Sen seneye dönüş yapma Türkiye ye Almanya kal biraz adap öğren. Çok zor olcak senin için ama bence Biraz dene belki işe yarar. Biraz olsun görgü insalik öğrenirsin. Sorunlusunuz siz cidden aldınız lafı nerelere getirdiniz. Hiç umrum değil istediğinizi anlayın. Ben ne dediğimi de ne anlatmak istediğimi de çok iyi biliyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Daha fazla muhatap olma benle cidden çok sinirleniyorum. Saçma salak konular insanlar bı garip tarzınız bu demek ki.

Gutmamy Saygısız. Belli Türkiyeden gelmişin Almanya ya görgüsüz yobaz. Sen seneye dönüş yapma Türkiye ye Almanya kal biraz adap öğren.

Edebi, adabı Almanlardan öğrenecek değiliz. Ayrıca vatanseverim diye yırtındın, belli oldu nasıl bir vatansever olduğun. Bir daha Ülkemi karartacak yorumlar yaparsan daha katı cevaplar alırsın..

Kuzulkurt Hala. Vatanımı kötüleme diyor ruh hastası mısın sen ya cidden çok komiksiniz yapmayın böyle şeyler vallah iyi değil sizin için 😂😂

Gutmamy görgüsüz yobaz 😂 valla tatlım belli kimin saygısız ve görgüsüz yobaz olduğu, saygım ve görgüm senden fazla çok şükür çünkü Türk toplumunda yetiştim senin gibi elin yabancı memleketinde değil. Dediğim gibi cahile laf yetiştiremem.

Gutmamy yavrum okey anladık Almanya’da oturuyorsunda bu kadar gösterişe ne gerek var? Sen kal Almanlarla bizimle ne diye muhattap olup Türk forumunda geziyorsun? Ayrıca bence sen hiç gelme Türkiye’ye, yobazız ya mazaallah üstüne atlarız yemeye çalışırız falan aman deyim 🤪

Ooyoo bende hep dua ediyorum Allahım eşim ilişkiye düşkün olsun benim peşimde koşsun bende Sahra çölü gibi isteksiz kuru oluyim ama kabul olmuyor bacım 😄

Gutmamy işim gereği yurtdışında yaşayan Türklerle her gün karşılaşıyorum genellemiyorum ama çoğu için diyebilirim asıl yobaz sizlersiniz ne buranın kültürünü adabını alabilmişsiniz ne oraya ayak uydurabilmişsiniz çok enteresan insanlarsınız özellikle de Almanya’da yaşayanlar tuhaf bir konuşmayla Almanya’da böyle değiiiilll vs vs ama bazı dürüstler çıkıyo bunlara bakmayın Almanya’da Türkleri adam yerine koyan yok diye 🤦🏻‍♀️

Ooyoo benim eşimde çok öpmeyi opulmeyi sevmez ama ben severim bazen gidip öpüp sarılıyorum sıkılıyor yapma Allah aşkına diyor bende hemen evlilik cüzdanını gösteriyor tapun bende istediğim herseyi yaparım gel ulan buraya diye üstüne çıkıp daha çok öpüp kokluyorum oda alıştı artık 🤣😂 ciddi olmam gerekirse onda da iyiyim tabi bir keresinde 1 hafta yüzüne bakmadım konuşmadım onuda yaparım ama tercih etmiyorum 🤷🏻‍♀️🤭