Trendyol seksihatun 2 aydir olmadiginami bu kadar uzuluyorsun 🤣16 aydir deniyoruz olmuyor ikinci..akisina biraktim artik.testlere verdigim parayi biriktirsem tup bebek yaptirirdum vallahi
Betul66 Ahhcnm Allahın verdiği cana kıyma bence beni ilgilendirmez ama bir çok anne olmayı isteyipte olamayan lar var belki ilerde bir daha eline böyle bir mucize geçmeyecek
Ahhcnm Betul66 mecburum buna yoksa bnde böyle birşey yapmak istemem asla rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin inşallah 🙏
sudemsu Deleted_1 o kadar güzel ve yürekten hissettirdin ki duanı bana rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah hayırlı sağlıklı haberlerini al inşallah bende ilk gebeliğim kürtaj olmak zorunda kaldım çok kötü bir süreçti rabbim kimseye yaşatmasın şimdi hamileyim 5 haftalık salı günü keseyi görmeye gideceğim inşallah bu defa sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim size de tez zamanda sağlıklı gebelik haberleri alırsınız 🤲😍
Deleted_1 sudemsu amin inşallah canım Allah razı olsun sende o kadar güzel dua etmişsin ki rabbim kabul etsin inşallah bu defa sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🌺🥰
Melsa Benimde adetime son 6 gün kaldı cok sabırsızlanıyorum ara ara kasık agrım oluyo sık idrara cıktıgım sayılır nasip inşallah
sudemsu Perhanperhan kese karından bakılan ultrosonda değerin 3000bin üzerinde olduğunda görülüyor yani betahcg değerin önemli burda ben salı günü gideceğim mesela keseyi görmeye 5 hafta 3 günlük olacağım o zaman seninde muhtemelen 5 haftanın içerisinde görünür kesen
Betul66 Ahhcnm ne gibi bir mecburiyetin var canım anlatmak istersen her zaman dinlerim bak mesela beni annem bırakıp gitti tabi herkezin hayatı kendine ama ben 10 tane çocuğum olsa aç yatarım yine de onlara bakarım mesela hepimizin hayatı dört dörtlük değil kuzum bunu hiç unutma şuan 1 tane oğlum var onun için yapmayacağım yok
Blondie Ahhcnm buna mecbursaniz ozaman yaparken düşüncektiniz koruncaktiniz. Eğer varsa o yavrunun ne günahı var. Yazık valla rabbim böylelerine evlat vermese keşke gercekten rabbim isteyene versin cana kiyanlara değil
Marbled Ahhcnm Kimisi de arar bulamaz işte. Allah’ım gerçekten bakabilecekleri evlat sahibi yapsa keşke. 🥺 İnşallah kendine zarar verecek bir yöntemle bebekten kurtulmaya çalışmıyorsundur. En azından diğer çocuğunu düşün, ona göre hareket et.