Yasak_elma Eskobar Yolculuk biletleri 300lira olmuş tek gidiş.Birkaç kisilik aile tek sefer gitmeye 2binlira 🤦♀️
Yasak_elma Eskobar ve bu gittiğin sehirin uzaklığına göre değisiyor.Eskiden ucak biletleri bile 200lirdan fazla değildi yurtiçi
Yasak_elma Sedaa Allah o sekilde kazandıkları praları boğazlarından gecirmesin inşallah.Okadar çoluğun cocuğun rızgından çalıyorlar.Okadar insanın ahını alıyorlar nasıl vicdanları rahat edebiliyor.Bizim devletimiz nerde neden bisey demiyor bu fırsatcılara neden?
Yasak_elma Birmelekannesii Evet dünyada bi kaos var çözemedik gitti bu durumu.Nedir neinnesidir bu.Neden böyle olduk.Bu durumda kim suçlu.Nezaman düzelecek bu durum nezaman bitecek bu kaos.Allahım korusun bizleri dünya savaşından.Allah yardımcımız olsun hep. Dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor
Miskin2 Yasak_elma Bizim milletimiz okadar aç gözlü ki … Zaten kıtlığı kendileri başlatacak. 8 tane yağ almak nedir ya sanki güreş yapacak cahiller 😏
Yasak_elma delibirii Nerede yasıyorsun kuzum.Yanlış hatirlamıyorsam yurtdısıydı.Heryer aynı şuan.Bunun sebebi 3.dünya savaşı çıkacak korkusu.Rusya ortalıgı karistırdı.Adam zengin ülkesi zengin dünyaya kafa tutuyor kimse umurunda değil.Herşekilde bize ihracatlar kesilse bile dünyadan,5 yıllık yetecek paramız var demiş putin halkına.
delibirii Yasak_elma yok kuzum @Rouge yle karıştırdın galiba yurtdışında olan o. Konuşmalarda falan denk geldiysen onla karıştırmış olabilirsin. Ben İstanbuldayım Anadolu yakasındayım. Normalde sessiz sakin bi mahalledeyim. Ama bu akşam çıkalım dedik şok yaşadık. 4 market gezdik 5 litreyi bırak 1 litre bile yoktu marketlerde resmen izdiham vardı 10 senedir aynı mahalledeyim ilk defa böyle bi kalabalık gördüm. Sonumuz hayrolsun. Bizdede ihracat kesildi diye yağa bi günde 30-40 lira zam yapılıyo işte… bunu duyan fırsatçı marketlerde stoklarındaki yağları depolara alıp zam gelmesini bekliyolar. Bi günde bütün marketlerde raflar dopdoluyken 1 akşamda boşalamaz çünkü
alonedark Yasak_elma benım zamlarda takıldığım şey kesınlıkle yağ falan değıl gerçekten bebeğımın maması bezı başkada bışey değıl
Popy_ Yasak_elma bu ülke tarım ile büyüdü satım ile yok ediliyo🤦🏻♀️😑😒 sonumuz hayır olsun parası olana 1000 lirada olsa dokunmaz
arman Daha az önce gördüm, millet nasıl saldırıyor, 4 5 6 aklınıza ne gelirse artık. Amaç ortalığı karıştırmak zaten, bizim insanımızda bunu görmeden her seferinde saldırıyor. Kıtlığı insanoğlu getirecek başka birşey değil
Yasak_elma bitterdelisi24 inek alacağız yakında hem süt hem yağ hemde yoğurt peynir yaparız kız neguzel😂