arman Daha az önce gördüm, millet nasıl saldırıyor, 4 5 6 aklınıza ne gelirse artık. Amaç ortalığı karıştırmak zaten, bizim insanımızda bunu görmeden her seferinde saldırıyor. Kıtlığı insanoğlu getirecek başka birşey değil
Yasak_elma bitterdelisi24 inek alacağız yakında hem süt hem yağ hemde yoğurt peynir yaparız kız neguzel😂
strawberry Birmelekannesii ay kidsdede bir ton yağ postu var en mantıklı yorumu yapmışsını canım tebrikler 👌👌
Birmelekannesii strawberry ah kime hangi birine anlatayım ki canım. Ortada bi sıkıntı var evet ama devlette kimseye git stok yap 10 tane yağ al da diğerine kalmasın demiyo. İnsanımızda destek olması lazım bazı şeyler için. Herkes kendini düşünüyo, ben 10 tane alırsam diğerine ne kalır demiyor. A zam mı hemen gideyim stok yapayım kafasında olursa millet marketlerde kara borsa gibi satmaya devam eder..
Benpempe Yasak_elma zam zama zam kemal sunal geliyor hep aklıma . Ac mi kalıcaz açıkta mi kalıcaz cok merak ediyorum. Rabbim alamayanlara yardımcısi olsun inşallah
Melmomss Yasak_elma ya insanlar zıvanadan çıkmış 10-15adet 5lt yağ alıp stok yapıyorlardı 3e kadar yine amenna kimse kendisi dışında kimseyi düşünmüyor dün 4lt yağ Migros’ta 75tlydi 1 adet alıp çekildim eşim bile ihtiyacı olan alsın dedi ki ben bir daha 4lt yağı 75e nerede bulacağım hiçbir yerde ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Yasak_elma bitterdelisi24 sende ben gibi eşinin köyüne yerleş napak😀Benim annrmin babamın köyü varda evlendikten sonra istanbula yerleşmişler 50 senedir hiç gitmemişler.Büýüklerimde akrabağlarımda burda yasamış buraya yerleşmiş köyü tamamen terk etmişler.Bende esimin koyune gidiyorum yazları tatile🤷♀️😊