Ggizlibiriii alonedark aynen canım nerdeyse 1 ay oluyor, işi çok yoğun çok çalışıyor hak veriyorum vermeye çalışıyorum ama benim açımdan da işler böyle yürümüyor işte. Bilemiyorum böyle bir yol denesem en azından kendim mutlu olur muyum diye düşündüm
alonedark Ggizlibiriii evet böyle bı yol denesen kendin mutlu olursun ben denedım mutluyum şuan o ıstıyor ama ben ıstemıyorum artık saldım gıttı
Ggizlibiriii Boncukkk yaa renkli olduğunu bilmiyordum, hangi içkiye kattınız peki biraya falan atsam bir şey olurmu korkuyorum bide😂
Ggizlibiriii Trendyol bu viegra muadili olabilirmi 😂 yaa cok duydum bende bunları ama işte korkuyorum adam elimde kalmasın bide hahhahah
Ggizlibiriii Elf35 nerde satılıyor bu peki ve eşime bunu ne diye yedireyim🤦🏻♀️ Yani al bunu ye de az diyemem hajdjjaj
Ggizlibiriii Hayatbitmis kullandınız mı hiç peki? Reçetesiz satılıyor mu bir de herhangi bir yan etkisi var mı? O anlamadan yemeğine suyuna atabileceğim bir şey mi yoksa hap mı?
Hayatbitmis Ggizlibiriii kuzenimin eşi kullanmıştı bı kere midesini bulandirdi biraz onun haricinde bi sorun olmadi reçetesiz satılıyor hap evet
Ggizlibiriii alonedark valla su an aynısını yaşıyorum ve gerçekten sırf zorunluluktan yapıcakmış gibi hissettiğim için geldim yattım odaya yatma daha ya dedi çok yorgunum dedim, inanılmaz soğudum aslında bende ama böyle de evlilik yürümez işte bilemiyorum ya