Boncukkk Ggizlibiriii yarısını toz haline getir içecegine karıştır ben bi ara içkisine katmıştım hissetmedi bile
Pink-pink2 Eskobar 😂 benimkide oda da dip geli laf çakıyom imalarda buluyom yapışıyom ama nolduysa bugun tık yok aklımdan çıkaramıyom bende kafaya kotdum bir kere 😅
Boncukkk Ggizlibiriii şeyi sönmedi canım erken boşalma yaşamadı uzun sürdü suyu bilemem mavi olduğu için belli olurmu olmaz mı bilemem
Ggizlibiriii Boncukkk cevizli sucuğu alayım deniyim bakalım inşallah yer, ondan cok ben yersem bide yandık artık hahhahahah
Boncukkk Ggizlibiriii 😃😃 ben daha fazla yiyenlerdenim hem kan yapar 😃 için ısınır bence sever bi kahve bi sucuk yedir gitsin
Ggizlibiriii Boncukkk yaa renkli olduğunu bilmiyordum, hangi içkiye kattınız peki biraya falan atsam bir şey olurmu korkuyorum bide😂
Trendyol Ggizlibiriii sildegra diye bir ilac varmis burda biri yazmisti arastirda al bari bizede bilgi ver 🤣🤣
Ggizlibiriii Trendyol bu viegra muadili olabilirmi 😂 yaa cok duydum bende bunları ama işte korkuyorum adam elimde kalmasın bide hahhahah
Pink-pink2 Eskobar Yok bacım anlamıyor bi ara düzelmiştik yine aynı eski hala döndük galiba saat kaç oldu hala telefon elinde bende döndüm yattım napayım 😏
alonedark Ggizlibiriii dün yorumda ılk senle konuşmamızdan sonra eşınle bı kere bırlıkte olduğunu söylemıştın. Baya uzun bı süre oldu. Bence artık çabalayan sen olma bırak o düşünsün. Hıç uğraşma ıyıce kendılerını bışey sanıyorlar .
Ggizlibiriii alonedark aynen canım nerdeyse 1 ay oluyor, işi çok yoğun çok çalışıyor hak veriyorum vermeye çalışıyorum ama benim açımdan da işler böyle yürümüyor işte. Bilemiyorum böyle bir yol denesem en azından kendim mutlu olur muyum diye düşündüm
Ggizlibiriii Elf35 nerde satılıyor bu peki ve eşime bunu ne diye yedireyim🤦🏻♀️ Yani al bunu ye de az diyemem hajdjjaj
alonedark Ggizlibiriii evet böyle bı yol denesen kendin mutlu olursun ben denedım mutluyum şuan o ıstıyor ama ben ıstemıyorum artık saldım gıttı