Kızlar 4 aylık bebeğim var geçen ay regl oldum ve iki gün sonra tekrar olcam gösterıyor takvim yanlız bugün malesef prezervatif patladı ve emziriyorum başına böyle bir şey gelen ve hamile kalan var mı ikinci çocuk için çok erken ya Rabbim isteyene versin

Regline az kalmış yüksek ihtimal ile birşey olmaz ilaç almayacaksın madem oturup bekleyeceksin sonucu 🙃

Sessizlik hımm yarın bidaha soralım o zamam zaten meme mama gidiyoruz

Cey123 regline iki gün varsa hamile kalabilme ihtimalin binde bir ihtimal gibi birşey . O yüzden korkma . Ama emziriyorum dedin orata takıldı kafam emziren anne hamile kalamaz gibi halk dilinde hurafe var eğer inandiysan inanma tamamen saçmalıktan ibaret bal gibi de hamile kalınıyor. Bir dahakine aman diyim daha dikkatli olun daha çok küçük bebeğin

taricat yok hayır süt korur lafına inanmıyorum ama adetim düzensiz doğumdan sonra geçen ay oldum bu ay ne zaman olurum bilmiyorum takvim yarın gösteriyor ama hiç belirti yok

taricat ay inşallah ya kızım zaten zor bi çocuk valla olursa heralde çok zor olur benim için hep Rabbim isteyene versin diye dua ediyorum 🤲