• Muhabbet
  • Eşimin internet araştırmaları

Hunkarbegendi hiç normal degıl ki aradığı seyler insan neden surtunmeyle hamıle kalınır Mı dıye merak etsin demekki bırıyle yaşamış ki böyle bırsey arıyor kimse kimseyi kandırmasın :(

Hunkarbegendi Sana sürtünmüyorsa birilerine sürtünmeye çalışıyor belliki bi yere kadar herşeyi tertemiz siler ortada delil bırakmaz çünkü sende sordun kıllandın diye artık hep tetikte olacak maymun gözünü açtı şimdi hepten heryeri temiz tutar ama sende kalbini ferah tut Rabbim bi şekilde karşına çıkarır ki bu anlattıkların biraz çıkmış hali hemen sorarak hata etmişsin ekran görüntüsü alıp kenarda saklıycaktın ve biraz izleyecektin şimdi artık takipte kal ama asla hissettrme yapabilirsen

Hunkarbegendi savunma ya gel Allahım sürtünme kuvveti mi özelimiz olamaz mı ne demek Ya eşin en özelin ötesi mi var kesinlikle güvenilmez bence

Hunkarbegendi arkadan ilişki yaşıyoruz musunuz veya sürtünerek? Yaşamıyorsanız eğer biz bu tarz ilişki yaşamadığımız halde niye araştırıyorsun neden merak ettin diye sorabilirsiniz.Gerçekten çok çok saçma

Mutsuzamaumutlu ilkokul öğretmeni o ihtimal zor, ancak öğretmen arkadaşları falan belki, daha önce evli olduğunu bildiği halde sırnaşanlar olmuştu, tabi bana kendi anlatmadı yine ben yakaladım. Ama karşılık vermemişti eşim onlara

Let_mekill_U öğrencisi olamaz, ilkokul öğretmeni, lise öğretmeni olsa ailem yanımda zaten direkt olayı anlatır kıyameti koparırdım. Ya öğretmen arkadaşları yada velisi falan varsa o da,

babynative mantıklı bir soru hiç aklıma gelmemişti. Sakin bir zamanda sorayim bunu, bana böyle akıl veren lazım. Belkide gerçekten merak etmiştir bilemem. Şuan hamileyim ve çok dikkat ederdik kendini çekerdi hep, 4 yıl bu şekilde korunduk, sonra çocuk sahibi olmak istedik olduk. İkinci gebelikte kaza dediklerinden oldu, kendimi hazır hissetmediğim için odaklanamadım oda istemsizce boşaldı. Acaba kendi mi benden şüphelenip araştırdı diye geldi aklıma şimdi

Hunkarbegendi ya belki tekrar hamile kalacaksın korkusuyla bu tarz bi ilişki yaşamak istedi seninle oyuzden araştırdı hemen aldatmaya yormayalım

Hunkarbegendi Allah belasını versin evli erkeklerin peşinde koşan kadınların ve karısı olup aldatan erkeklerin nefret ediyorum hepsinden😡😡İnşallah tahmin ettiğiniz şey değildir