• Muhabbet
  • Eşimin internet araştırmaları

Mutsuzamaumutlu ilkokul öğretmeni o ihtimal zor, ancak öğretmen arkadaşları falan belki, daha önce evli olduğunu bildiği halde sırnaşanlar olmuştu, tabi bana kendi anlatmadı yine ben yakaladım. Ama karşılık vermemişti eşim onlara

Let_mekill_U öğrencisi olamaz, ilkokul öğretmeni, lise öğretmeni olsa ailem yanımda zaten direkt olayı anlatır kıyameti koparırdım. Ya öğretmen arkadaşları yada velisi falan varsa o da,

babynative mantıklı bir soru hiç aklıma gelmemişti. Sakin bir zamanda sorayim bunu, bana böyle akıl veren lazım. Belkide gerçekten merak etmiştir bilemem. Şuan hamileyim ve çok dikkat ederdik kendini çekerdi hep, 4 yıl bu şekilde korunduk, sonra çocuk sahibi olmak istedik olduk. İkinci gebelikte kaza dediklerinden oldu, kendimi hazır hissetmediğim için odaklanamadım oda istemsizce boşaldı. Acaba kendi mi benden şüphelenip araştırdı diye geldi aklıma şimdi

Hunkarbegendi ya belki tekrar hamile kalacaksın korkusuyla bu tarz bi ilişki yaşamak istedi seninle oyuzden araştırdı hemen aldatmaya yormayalım

Hunkarbegendi Allah belasını versin evli erkeklerin peşinde koşan kadınların ve karısı olup aldatan erkeklerin nefret ediyorum hepsinden😡😡İnşallah tahmin ettiğiniz şey değildir