Belki benden büyüksünüz ablalarım ben 19 yaşındayım eşimde 20 ve dört gün önce askere gitti 5 aylik bebeğimiz var eşimle konuşamıyorum tuşlu telefon kullaniyor yasak ya sesini ozledim kokusunu ozledim ya cok kotyum kayinvalidemle oturuyorum aksam evime geciyorum muzik dinleyip agliyorum

Hshsh3jw burda eşı yurt dışında ve askerde olan kadınlar ıllakı vardır senı en ıyı onlar anlar tabı böyle bı ayrılık çok zor çünkü ıçınde gelecek mi korkusu olur ama 6 ay kısa bı süre bol bol dua et ınşallah kavuşursunuz eşınle ayrıca kendını bu kadar yıpratma çünkü bebekler annenın ne duygu yaşadığını anlayıp üzülür.

Hshsh3jw Seni iyi anlıyorum benim eşim yanimda eşim bı kaç günlüğüne başka şehirde gitti yine gelicek ama bnde çok özlüyorum geleceğini bildiğim halde böyleysem birde 6 ay çok zorlanırdım eşime aşırı düşkünüm bağımlıyım benden uzaklaştığında çok zoruma gidiyor geceleri uyurken bile eşime sarılmadan dokunmadan uyuyamıyorum bnde bu sabah esim gitti direk ağladım çok moralsizim yemek yiyemiyorum çocuklar ağlıyor sinirleniyorum hemen Allah yardımcın olsun sayılı günler çabuk geçermiş dua et Allah kerim sağ salim gelir Allah’ın izniyle bozma moralini alışırsın nişanlıymışsın gibi düşün ben öyle düşünüyorum mecbur🤷🏻‍♀️ 🥰

Hshsh3jw eşimi yurtdışında. Onu 7 aydır görmüyorum. Onu çok özledim ama bunun sonu hayal ettiğimizden de güzel olacak o yüzden sabırla bekliyorum.🥰

Hshsh3jw aslında her mana da sabırlı olmak gerekiyor. Askere gitmeden sabredemeyip evlendiğin için şu an sabretmen gerekecek. Hayat sana bir yerlerde sabır etmeyi öğretmeye çalışıyor. Ama sen sabretmek yerine kendine hayatı zorlaştırıyorsun. Sabır sadece sabır. 🌿

Hshsh3jw benimde eşim hamileyken yurt dışındaydı 7 ay ölüm gibi geçmişti seni çok iyi anlıyorum sana göre tek artımız sürekli konuşabilmemizdi ama fayda etmiyordu benim için a bir de şey ben çok moralim bozuldğunda kavga ettiğimiz bana kızdığı şeyleri düşünüyordum çok ağlamıyım diye 🙃

Hshsh3jw benim de eşim askerde 1 ay oldu seni çok iyi anlıyorum bende ağlıyorum çocuğumda buluyorum tesellimi sarılıp uyuyorum sende çok kafana takma geçicek bunlar emin ol nerede asker eşin

Hshsh3jw bizde gurbet çekiyoruz canım kendini üzme bebeğin için diyecem ama ne kadar desem boş eşim izne gelip döndüğü zaman ben günlerce ağlardım en son gittiğimde çocuğum 7 aylıktı ve ben ağladıkça onunda huysuzlandığını gördüm onla teselli oldum sabır et biraz Allah’ın izniyle sağsalim döner sen belki bi kere bu ayrılığı yaşayacaksın biz gurbetçiler sürekli ben şimdi eşimin yanındayım Türkiye’ye dönecem ve nerden baksan bi buçuk 2 sene göremeyeceğim yine sen akşamları evinde kalıyor muşsun sanırım bende oda yok eşim yokken evinde kalamıyorum rahat rahat üzüntümü sevincimi yaşayamıyorum kaynanamda kalıyorum 🤦🏻‍♀️Evim otel misali 3 buçuk senelik evliyiz ve toplasan 1 sene kaldık evimizde yurt dışındada bi sene dersek kaynanamla daha çok yaşamışım 😄bizim hayatımızı oku aman 6 ay ne ki de sabır et🌸