Marryy dış gebeliktede test silik yada pozitif çıkabilir ama bunlar bi ihtimal bende kesin bişey söylemiyorum

Allllsiyi canim bende 14gun sonra silik cikmisdi biliyirmusun. 14gun geciktim 14gunde 30defa test yaptim olmadi 15ci gun oldu teste cikti

Eskobar Dış gebelikle silik çizginin bir alakası yok ki. Onu nereden çıkardınız? Silik çizgi tamamen beta hcg değerinin düşük olması ile alakalı. İki dış gebelik geçirdim. İlkinde geç öğrendim. Kopkoyu çıkmıştı çizgi. İkincide erken öğrendim silikti. Biraz zaman geçince tekrar test yaptığımda koyu çıkıyordu.

Marbled tek tekmi anlatayım diyorumki dış gebelikte silik yada normal çizgide çıkabilir geç döllenmede olabilir diyorum bunlar biren ihtimal yani kesin konuşmuyorum

Eskobar Ama dış gebeliğin tanı yöntemi bu değil. Ben de bunu söylüyorum diğer arkadaş gibi. Silik çizgi ile dış gebeliğin alakası yok. Dış gebelik geçirenler olarak söylüyoruz bunu.

Allllsiyi benim adetime 2 gün varken test yaptım 2 kıpkırmızı cizgi çıktı anında testi soktuğum gibi ikiside çıktı

Allllsiyi benimde 8 gün gecikme olmuştu kan bile verdim ama yoktu umarım vardır senin canim

Allllsiyi 2 gebeligimde silik cikti Allaha şükür evlatlarım 2nci gebeligimde 1 hafta geçti yaptım silik cikti hastaneye gidim kan verdim 643 filan cikti ikizlerim suan yasina girmek üzere sen git kan ver bence canim

Allllsiyi benimde öyle silik çıkmıştı ikinci çizgim hamilesin muhtemelen ama süresi geçmeden çıktıysa tabi

Marbled hayır kimyasal diyil Rahim içi gücsüz oldu için bebeki tutulmamış dusmus

Allllsiyi Geçmiş olsun. Ne yapalım nasipten ötesi olmuyor bazen. Kendine ve bedenine biraz zaman tanı ve illa hamile kalmalıyım diye kendini şartlama. Zamana bırak.