Allllsiyi nasıl yani canim ne zaman öğrendin ki
gebelik Test
Allllsiyi benimde öyle silik çıkmıştı ikinci çizgim hamilesin muhtemelen ama süresi geçmeden çıktıysa tabi
Allllsiyi aa yazdıktan sonra gördüm nasıl kaybettin öğrendiğin gün mü 🥺
- Düzenlendi
eternallove evet malesef düşüg yaptım😥sancim oldu kan çok geldi🥺🥺
Aysegul_42 hamile oldumu öyrendiyim gün hem mutluluk hem üzüntü😥
Allllsiyi yaa😞 Allah sabırlar versin
eternallove Amin🥺😥
Marbled canım ben yaklaşık1 saat önce test yaptım 2. Çizgim silik çıktı ilk gebeliğim olucak inşallah hayırlısı ile olursa silik çıkması da belirtiler arasında mi bilgilendirebilirmisiniz ilk ve hiç tecrübem yok sonrasında biraz daha belirginleşti
- Düzenlendi
Defnehilal Silik de pozitif sayılıyor. Gebelik daha yeni olduğu için silik çıkmıştır. Birkaç gün bekleyip kan testi vererek netleştirebilirsin.
Ben direkt bugün versem çıkmaz mı 2 gün beklemeliyim
Defnehilal Çıkar.
Marbled teşekkür ederim ☺️
Allllsiyi ben hamileliğimde;1 hafta gecikti test yaptım silik çizgi çıktı hamile değilim derken eşim görümceme atmış hamile dedi kan testi verdim. Hamileymisim….
@Marbled kuzum bişey sorucam ben size hamileyim demiştim ya şuan değerlerim 1846 çıktı 2 gün önce doktoruma gittim 2 sefer ultrasonda gözükmüyor ebe tanıdığım var 4 5 haftalık şuan gozukmez diyo doktorum da göbeğin çok yağlı ondan gözükmüyor dedi alttan muayne etmemiz lazım dedi şuan da ben istemedim çok küçük olduğu için ve başka hastaneye gidicem sence neden gözükmez
Defnehilal Değer düşük olduğu için karından hemen gözükmez. Doktorun dediği gibiyse de gözükmez. Alttan muayene de yapılabilir. Sorun olmaz. Hatta Allah korusun kötü bir durum varsa erken teşhis için alttan muayene şart. İki riskli gebeliğimi o şekilde öğrendim. Karından görünsün diye diretsem kötü şeyler yaşanabilirdi.
Valla bilmiyorum ki canım çok üzülüyorum da ben kafama takıyorum bağzı bebekler çok geç de gorunebilirmis fakat bizim kesede gözükmüyor daha çok küçük ya ondan bilmiyorum