Koca ve ailesiyle kucuk ama onlarin buyuttugu kavga oldu beni evden kovdu ikiz 17 aylik cocugum var annemin evi soguk oldugundan yanima alamam dedim onlarda inat ugruna biz bakariz … dediler yarin 2 gun sonra 1 hafta olacak ben hic aramadim sirf dayanamam cocuklara diye ayrica biryandan da yengesi filmlerden alma replikle bizi kizistirmaya calisiyor belirsizler hicbisey soylemiyolar aramadilar barisacak gibi degiliz ne yapmaliyim dahada fazla olay var ama sıkmak istemedim nasil bir yol izlemeliyim yardim edermisiniz..?

Beyin6 önce gidip çocuklarını alabilirsin mesela. Soğuk falan dinlemem annenin evi en kötü kömür sobasıyla ısınıyordur bir göz odada kalırım yinede çocuğumu bırakmam şahsen.

Ya dışarda kalayım ustumdekileri hepsini çocuğumun üstüne orterim ama büyük konusmayayim ama ben bebegimsiz yapamam siz sırf ev soğuk diyemi bıraktınız k.b bence evin soğukluğu bahane gibisine geldi bana .

Kuzulkurt ev eski evlerden cocuklarim dogdu dogali evden biyere cikmadi eve alistilar rvde gezmeye e yaramazlar da onlarda inat etti biz bakariz diye benide kovdular ne yapiyim arsizlara

leopar06 cocuklara babasi ilgilenmezdi bile kaynanam bakmak istemezdi zor geldigi icin babasi eve gelmez baska yerlerde yatar bakkala bile gidemezdim emanet edip ki dedinize bakin

Beyin6 hem çocukları bırakıp hem de 1 haftadır hiç aramadın mı yani. Seni önemsemeyen senin doğurduğun çocuğu önemser mi ? bir anne ilgisi verebilir mi ? Soğuk falan dinlemem koynumda ısıtır yine de yanıma alırdım o çocukları.

Eskobar dusunmez olurmuyum bana iftiralar yatak sirlarimiza kadar paylasmalar analigimi kotulemeler egri bugru ev sogukbiyandan dusundugum icin birakmak zorunda kaldim zaten

Beyin6 beni evden kovacak, çocuklarımı da alacak ben de sakin durucam heee.(biraz mahalle ağzı oldu ama bu durumda çizgimi bozarım yani) Siz bildiğiniz onların planına yardımcı olmuşsunuz. Bir dava açtılar mı “evden kaçtı” diye. Çocukların velayetini bile alırlar Allah muhafaza.

arman anasi babasi kardesleri dayisi ayakta su icmemi dahi edepsizlik olarak kavga ettiler ayrilmadan once yalvardim parka goturelim diye de ayrilinca parka gitmislrr atmislar heryere bakmadim bakmayinca yengesi annemin oldugu gruba foto atmis annem goruncede silip ayh pardon yanlislikla oldu deyip gulmus yani nasil anlatsam kimse basina gelmeden bilemez vicdan merhamet yok bunlarda

ZRaporu ben zaten kendimi bagurarak ifade ederim onlar zaten beni kiskirtmak icin boyle seyler yapiyolar bagirayim kavga cikartayim diye oyuzden boyle kalakaldim

Beyin6 polisle gidip alacaksın çocuklarını bu kadar basit. Benim annem köye taşındı geçen sene şimdi bir problem olsa çocuğumu da alır giderim. Kimseye bırakmam hatta 1 gün bile ayrı kalamam, kapıda yatar yine alırım valla. Bunun hiç bir mazereti olamaz. Canım, kanım sonuçta..

Beyin6 özür dileyerek söylüyorum aslında söylemekte istemiyorum ama yapamıyorum bir yaşında iki evladını nasıl bırakabiliyorsun bir haftadır sen nasıl uyuyorsun ya lütfen analığını sorgula

Beyin6 Soğuk moguk kardeşim sen evlatlarından ayrı nasıl durabiliyorsun ? O kadar zaman nasıl durabildin ya ? Bebek onlar daha bebek . Seni de geçtim ama onların sana ihtiyacı var ya . Bir de aramıyorum çocuklara dayanamam diye diyorsun , seslerini duymadan dayanıyorsun yani ? Konu ne bilmiyorum ama her ne olursa olsun şuan çocuklarınızla olan durumda suçlu sizsiniz. Annelik bu kadar ucuz olmamalı ya , usurler diye bir hafta ayrı kalmak nedir ? Annesin sen ikisini koltuğunun altına alır nefesinle isitirsin yine de evlatlarını birakamazsin bir ana birakamaz ya ! Ne pahasina olursa olsun o evlatlarını al . Allah aşkına o çocukları anasız bırakma. ALLAH aşkina . Vermiyolarsa al polisi git bak veriyorlar mı vermiyorlar mi ama sende çaba yok ki . Ben olsam öleceğimi bilsem gider alırım o çocukları ya cildiricam.

Beyin6 bicdanın merhametin olmadığı yerde bebeklerin rahat uyu tmmı

taricat ya nasil dusunuyorsunuz kavgalarimiz hep olurdu yatmam kalkmam herseyi bahane ettiler kocam evde neler oluyor herseyi herkese anlatmis tek sorunda bagirakli konusuyorsun 6 aydir toplasan 20 gun eve geldi dogdu dogali benden baska kimse bakmaz zaten ben caresizlikten yardim istiyorum sizler beni azarliyosunuz

taricat ya ben anama babama be kadar şükretsem azmış dünyayı yakarlar torunları için tek dileğim Haketmeyen hiçkimse anne baba olmasın!

Eskobar rahat uyumakmi ya zaten siz iyi anne olsaniz bu gozlerle bakmazsiniz her harekeyimi aleyhime kullaniyorlar siz rahat uyu diyosunuz dort duvar arasinda bekliyorum pusu kurmus hepsi hareketime bakiyolar ne uyumasi be

Beyin6 bu azarlama değil kuzum kendine gel lütfen kadın sığınma evleri var düzene girene kadar gidebilirsin çözüm üret çözüm o sabilerin sensiz kalması değil Allah bilir ne haldeler keşke onların yanında olabilsem yada onlar benim