Hayatbitmis Canmkizim kız koskoca şey boru gibi onun hepsini ağzına nasıl aliyolar😄😄 öğürme gelmiyo mu anlamıyorum bide oral yaparken hastalık bulaşır diye korkmuyo da spermi yutunca kötü olmuş işin sonunda ne olmasını bekliyodu valla o mide iflah olmaz 🤮🤮
ERA_BYK5 Canmkizim bende ya aslında eşime oral yapmayı çok seviyorum ama bir noktadan sonra öğürme geliyor eşime caktirmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum bu duruma
2bebelianakurt Kuzulkurt ahahah benim kocada dışına bosalınca evlatlarım gitti diyo töbe estağfurullah aklıma o geldi 😂😂😂
Yokdahanelerrr gecenn yüzüne sür cildin canlanır yutarsan vitamin deposu içine dökülsün baya zevk veriyor gözden temasını kaçın. Her türlü vitanrmin bulunduran eşsiz içecek. Hashhsgshsj yutmayan yutar artık.
Kuzulkurt gecenn daha yarım saat olmamış katılalı uygulamayı nerden buldunda hemen atılacak post konusu çıktı 🤷♀️
taricat gecenn zehirlenirsin koş çabuk acile git sperm yuttum de mideni yıkarlar ama yıkarken hortumu ağzından değil kıçından sokacaklar uyarmadi deme . Sana burdan ekmek çıkmaz çakal eniği defol
arman gecenn bu soruyu sormak içinde hesap açmak tuhaf olmuş. Hesap açıp buraya yazana kadar Google yazsanız daha iyi olurdu. Size ne cevap verilmesini beklediniz ki ? ‘Hamile kalırsınız hemen kusun’ falan mı