Günaydın kızlar uzatmadan sorim lütfen cevaplayın
6 aylık kızım var doğundan sonra hep gecikmeli düzensiz adet gördüm hatırladığım kadarıyla Aralığın 2 de oldum sonra ocağın 18 de oldum ama şubatta olmadım hiç 10 gün şubattan desek 6 gün de marttan 16 gün gecikme mi oluyo yani hamile belirtim yok hiç ara sıra belim ağrıyo eşim korundu hep zaten çok ilişkide olmadı 2 3 kere olmuştur prezervatifle korundu hep nolur bişe diyin hamile değilimdir demi emziriyorum bu gecikme normal midir???

Valla 25 gün gecikme ile hamile olmadığımı biliyorum canım emzirince adet düzensizliği normal hormonların yavaş yavaş düzene giriyor

Şu an aynı durumdayım adet olmayı bekliyorum umarım çok geçmeden olur bu şekilde yaşamak çok zor 😃

Nlgnylmz yaa sende mi inşallah oluruz ya bi an kendimi hamileyim pskolojisine soktum doğum anını falan tekrar yaşıcam diye baya stres yapıyorum inşallah değilimdir 😭

Rana_elis benim oğlum da 7ay 5gunluk eşim korunuyor emzirmiyorum ve en son ocagin 27sinde regl olduğumu hatırlıyorum Şubat’ın 26-28i arası da damla şeklinde 1er kere pembe kahve lekem oldu adet belirtim yok ama koku hassasiyeti başladı inşallah hamile değilimdir eşim imkansız diyor ama 😭

Rana_elis inşallah valla öyle biler şeyki bu regl onsuz da olmuyor onla da olmuyor 😊😊😊

Sexy_lady aynen öyle maalesef yine de olmak daha iyi 😁 ama olmadım hala 😞

Kbss inşallah olursun yA daha bebişler çok küçük çok korkuyorum dört gözle bekliyorum şükür bende bi belirti yok ama aşırı korkum var benim de eşim korundu hep ama kazaya kurban gidersek çok üzülürüm 🥲😟😭

• Kbss bunu yanıtladı.
            • Kbss bunu beğendi.

Rana_elis bende en son Şubat 1 de regl oldum. Şuan 7 ay 22 günlük oğlum var ve emziriyorum. Hala regl olmadım eşim korunuyor prezervatif ile ama korkuyorum bende hamilelik mi var diye psikolojik olarak midem bulanıyor sanki 😂 normalde ilk hamileliğimde hiç mide bulantısı bile yaşamadım. İnşallah öyle bişey yoktur çünkü bebeğim çok küçük. Siz oldunuz mu 3 gün geçmiş de ben yeni gördüm postunuzu

Rana_elis bende çok üzülürüm ilk bebeğim daha tupbebekle oldu ama yinede tupbebek sonrası hamile kalan çokmuş yinede rabbim hayırlısını versin

Beysenyil yok yA hala olmadım inşallah emzirdiğimiz içindir valla çok korkuyorum ya 😭😭

Bende de aynı 15 aylık bebeğim var benimki biraz büyüdü artık. Ama daha 2.ye hazır değilim 2 gün gecikti umarım en kısa zamanda adet olurum. Emziriyorum ama adetlerin düzenli hale gelmişti

Rana_elis oldunmu canim ben olmadığım birdahaki regle 14 gün var yazıyor 😭