Günaydın kızlar uzatmadan sorim lütfen cevaplayın
6 aylık kızım var doğundan sonra hep gecikmeli düzensiz adet gördüm hatırladığım kadarıyla Aralığın 2 de oldum sonra ocağın 18 de oldum ama şubatta olmadım hiç 10 gün şubattan desek 6 gün de marttan 16 gün gecikme mi oluyo yani hamile belirtim yok hiç ara sıra belim ağrıyo eşim korundu hep zaten çok ilişkide olmadı 2 3 kere olmuştur prezervatifle korundu hep nolur bişe diyin hamile değilimdir demi emziriyorum bu gecikme normal midir???
Nolur bi bakın kızlar acil regli ile ilgili 🥲🥲
Rana_elis Bence emzirenler de gecikme normal canım
Rana_elis normal bir durum olma ihtimali çok yüksek ama yine de test verip içinizi rahatlatabilirsiniz
Valla 25 gün gecikme ile hamile olmadığımı biliyorum canım emzirince adet düzensizliği normal hormonların yavaş yavaş düzene giriyor
Şu an aynı durumdayım adet olmayı bekliyorum umarım çok geçmeden olur bu şekilde yaşamak çok zor 😃
Sexy_lady içimi ferahlattınız valla ya çok stres yaptım inşallah olurum bende 🥲
Nlgnylmz yaa sende mi inşallah oluruz ya bi an kendimi hamileyim pskolojisine soktum doğum anını falan tekrar yaşıcam diye baya stres yapıyorum inşallah değilimdir 😭
Nlgnylmz oldun mu adet ?
Sexy_lady aynen öyle maalesef yine de olmak daha iyi 😁 ama olmadım hala 😞
Kbss inşallah olursun yA daha bebişler çok küçük çok korkuyorum dört gözle bekliyorum şükür bende bi belirti yok ama aşırı korkum var benim de eşim korundu hep ama kazaya kurban gidersek çok üzülürüm 🥲😟😭
Rana_elis bende en son Şubat 1 de regl oldum. Şuan 7 ay 22 günlük oğlum var ve emziriyorum. Hala regl olmadım eşim korunuyor prezervatif ile ama korkuyorum bende hamilelik mi var diye psikolojik olarak midem bulanıyor sanki 😂 normalde ilk hamileliğimde hiç mide bulantısı bile yaşamadım. İnşallah öyle bişey yoktur çünkü bebeğim çok küçük. Siz oldunuz mu 3 gün geçmiş de ben yeni gördüm postunuzu
Beysenyil yok yA hala olmadım inşallah emzirdiğimiz içindir valla çok korkuyorum ya 😭😭
Bende de aynı 15 aylık bebeğim var benimki biraz büyüdü artık. Ama daha 2.ye hazır değilim 2 gün gecikti umarım en kısa zamanda adet olurum. Emziriyorum ama adetlerin düzenli hale gelmişti
Kbss hayır hala olmadım bende bekliyorum yA 😭