Kızlar benım sadece çene bölgemde yanı diğer hiçbir yerde yok aranızda var mı benım gibi sadece çenesinde sivilce çıkan acaba kan değerlerime mi baktırsam napsam kafayı yicem sabah kalktım 7 tane çıkmış şaka gibi

Nebilimne bende de var hala da var tedavi görüyorum bı kadın hastalıkları ve doğum uzmanı görsun hormonlarına baksın

Deleted19 evet canım biliyorum ama özele gitsem muayene parası çok arttı devlete de randevu bulamıyorum ne yapsam şaştım kaldım

Nebilimne sürekli bakarak ol bulursun illaki boş bi randevu .Kendin evde geçirmek için yöntemlere başvurma sonu hüsran oluyor bende aynı dertten müzdariptim cok şeyler denedim fayda etmedi . Şuan sivilce tedavisi görüyorum kafam rahat

Nebilimne
          Benimde böyleydi regl zamanıma yakın hele ağrılı iltipahlı çıkıyodu sadece çene yüzüm ve alnımda hiç çıkmaz sonrada izi kalıyor geçene kadar sağ da çıktıysa çenemin sol tarafında çaprazında ay çok kötüydü ..İki ay oluyo diyete başladım diyet değilde sağlıklı beslenme kızartma ve abur cubur yağlı şeyler yemiyorum bide bol su içiyorum sürekli aklıma geldikçe son iki aydır regl zamanımda bile sivilce çıkmıyo (böyle dedim ya kesin yarın çıkar 😅😂) bide her akşam gül suyu ile siliyorum yüzümü özellikle çene bölgemi makyaj yapmasam bile temizliyorum o kirleri gördum ya zaten temizlemeden uyuyamıyorum gül suyu deneyin mutlaka birde bol su sağlıklı beslenme bende işe yaradı

Nebilimne regil dönemindeyken sadece bi tane çene bölgesinde çıkardı hep şimdi hamileyim bütün çenem sivilce fışkırdı neutrogena kullanıyorum en azından kurutuyor çabuk sönüyor

Nebilimne hormonlar temiz çıktı tekrar gideceğim bende spral.var adet olamıyorum çıkar dedi çıkarıp adetin 3.gunu gideceğim yine

bensokrates-34 bende artık öyle herseyi yemiyorum kestim aburu cuburu bol bol su içmeye çakışıyorum bide yeşil çay çok iyi geliyormuş canım günde 1 kere de onu rutin haline getirmeye çalışacağım 😘