Merhaba kızlar benim kardeşimin hanımı yani gelinimiz 1 senedir evli bu 1 sene de 1 tan düşün 2 de kimyasal gebelik geçirdi hatta ikincisini de bugün öğrendik ve doktora gittiğimizde kardeşimden sperm testi ve eşinden rahim filmi istedi e tabi özel hastane olduğu için 2500 3000 gibi bir ücret çıktı para mevzu değil aslında bir şekilde bulunur ama benim ailem biraz eski kafa gerek yok bekle 4 5 sene dolsun ki öyle film çektir gibi şeyler söyleyip kızın kafasını karıştırıyorlar o da korkuyo ne yapsam diye bana kalırsa doktor ne dediyse o ama yine bir size de sorayım dedim sizce ne yapmalı rahim filminin faydası olur mu yoksa pişman mı olur yaptırdığı için şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Rahim filmi olmalı mı
3oda1salonmide üfff sanane be salak herşeye maydanoz oluyorsun bırak isterse olsun isterse olmasın
- Düzenlendi
3oda1salonmide Hem kardeşiniz hem eşi tamamen kontrolden geçmeli tabii ki. Düşük sebebi araştırılmalı. Pıhtılaşma ya da genetik sorun var mı bakılmalı. Rahim içi problem var mı ya da spermde problem var mı bakılmalı. Hepsi önemli. Sperm için devlette de test verebilirler.
Marbled sperm testi pahalı değil o gözlerine gelmiyor aslında ama gel gör ki benim ailem cahil şimdide hocaya götürmüşler de tabe mi ne varmış falan filan ben yorum yapınca da akıl veriyo ara bozuyo oluyorum o yüzden hiç seslenmedim
Marbled bir de ikidir kimyasal gebelik yaşıyor ve ablam o gebelik yaşamıyo psikolojikmen beta yükseliyor psikolojikmen öyle sanıyo diyor çıldırmamak elde değil valla
3oda1salonmide Kimyasal gebelik asla psikolojik bir şey değil. Sağlıksız gebeliktir. Özellikle kromozomlarda bir anomali oluşursa vücut kabul etmeyip atıyor. O yüzden genetik testler yapılmalı.
3oda1salonmide Tabe dedikleri şey gece uyurken onu korkutmaları. Gece uyurken veya rüyasından korkarak kalkar mi sor bakalım ? Ben öyleyim mesela adet olmama yakın tüm gebelik belirtileri yaklaşırken rüyamda adet olurum ve korkarım
Marbled değil mi doktor şey dedi hamile kalabiliyorsun ama tutunamıyo bunun araştırılması lazım dedi esasen
Anilla bir sorayım ya hiç duymadım açıkcası tabenin nasıl bişey olduğunu
3oda1salonmide rahim filmi çekilmeli canım çünkü düşüğün yada kimyasal gebeliğin neyden kaynaklandığını bulmalilar tüplerine kanallara ayrintili bakıyorlar o yüzden gerekli eğer sıkıntı varsa ona göre tedavi olur tekrar tekrar böyle bişey yaşayıp üzülmez eğer fiyat yuksek geldiyse baska hastaneye de görünsün
papatya_ aslında fiyat uygun bile hastane uygun bir hastane ama olay şu ki kızın yalı daha 18 1 yıllık evli yaşı küçük ne gerek var 3 5 sene daha dursun falan diyorlar
3oda1salonmide yaşı küçükse bence de bekleyin. Ben yaşı var sanmıştım. Kendi çocuk daha.
Marbled evet yaşı daha küçük malesef ama işte kararsız kaldık biraz daha bekleme kararı aldılar şimdilik bakalım
Yaşi küçük olsa bile araştırılmalı erken teşhis her zaman iyidir.
Ben sahsen sebebini arastirlmasi taraftariyim yasi kac olursa Olsun gebe kalip daha kotu seyler olmasindansa kendimden ornek vereyim Ben evlenmeden Dr gittim cikolata kistim cikti ve Dr dediki sakin hamile kalma boyutlarindan dolayi cok tehlikeli falan demisti Yani hamilelik ertelense bile sebebi bulunsun
3oda1salonmide evet yaşı küçük acele edilecek bişey yok ben dedim acaba fiyattan dolayı mı gitme diyorlar
3oda1salonmide rahim filmi tüpleri tıkalı mı,iç yapısı nasıl falan diye çekiliyor diye biliyorum, banada yıllar önce çekilmiş ti, devlet hastanesinde yapılmıştı..
3oda1salonmide Canım aynı şekil benimde böyle bir durumum oldu kimyasal gebelik 3 düşük oldu genetiğe gittik ilk başta birşey çıkmadı rahim filmi istendi ama çok acılı bir işlem diyordu çevrem baya korktum bu yüzden 2 sene içinde 3 düşük yaptım 3 ay korundum ve sonra bıraktım korunmayı 5 ay boyunca çocuğum olmayınca rahim filmi için randevu alıcaktim adet olman gerekiyormuş ben o ay adet olmayınca şüphelendim test verdim ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür sağlıklı bir şekilde doğum yaptım bence ilk genetik testi yaptırın 1 senede olmuyor diye rahim testine gerek yok diye düşünüyorum ve çok kafasına takmaması lazım kafasını dağıtacak şeyler yapsın ben tatile gitmiştim ve tam ümidimi kestiğim zaman oldu
Bal_kizin_annesi bende böylr düşündüm esasen ama işte yaşı küçük deyip takmıyorlar