Momyy benim cok hosuma gitti kulağa da hos geliyor .. Ata zaten tek basına yeter 🥰🥰onun dışında ..
Çınar
Aras isimleri de favorım :)

Biz de çok kararsız kalmıştık en son Ahmet Barlas oldu ama aklımızda Barlas ata, Korhan Alp’te vardı belki fikir olur

Her iki isimde kendi başına çok güzel ama yanyana bağdaştıramadım ben

bitterdelisi24 sağol canım aynen çınarı da arası da düşündük döne dolaşa buna geldik hayırlısıyla bakalım ne olacak çok merak ediyorum Biraz Ata alp e yakınız 😁

Cilekliturtaa anladım canım öyle düşünüyoruz da sanki aklımıza yattı gibi soyadına da uyuyor bilemedik bakalım son olarak ne olacak ☺️

TombulHatun hadi inşallah canım Allah gönlüne göre versin. İsim de güzelmiş bu arada 😍

Momyy ismiyle yaşasın insallah insan baskasına akıl verıyorda kendı basına gelınce hıc bırsey beğenemıyo dimi

Momyy Ata Alp güzel hoş Gündüz Alp ismini de beğeniyorum ben 🌺

Momyy batın Alp ismi güzel olur benim oğlumun adına Asaf batın Asaf ismini çok istemiştim batını rüyamda gördüm Allah’ın 99 isminden biri olan gizli olan anlamında

Momyy Siz beyendiyseniz sorun yok. Bence güzel. Benimde 2. Oğlum geliyor inşallah ismini miraç poyraz koycaz🤲🙏🙃