Hanımlar isim bir türlü bulamıyoruz. En son Ata Alp ismini düşündük nasıl sizce Alp istiyoruz hoşumuza gidiyor. Ama 2 isimli olsun istiyoruz yardım eder misiniz nasıl Ata Alp
Erkek bebek ismi
Momyy benim cok hosuma gitti kulağa da hos geliyor .. Ata zaten tek basına yeter 🥰🥰onun dışında ..
Çınar
Aras isimleri de favorım :)
Biz de çok kararsız kalmıştık en son Ahmet Barlas oldu ama aklımızda Barlas ata, Korhan Alp’te vardı belki fikir olur
- Düzenlendi
Momyy Asil Ata aşığım bu isme ben 2 isim sevmediğim için ilerde oğlum olursa asil olacak inşallah
Her iki isimde kendi başına çok güzel ama yanyana bağdaştıramadım ben
TombulHatun Oğlumun ismi Asil ama babasj iki isme razı gelseydi Asil Pars düşünüyordum 🙂
Cilekliturtaa adıyla yaşasın ❤️ bende 2 isim sevmiyorum ya 😄 pars patronumn yeğeni çok güzel isim oda
bitterdelisi24 sağol canım aynen çınarı da arası da düşündük döne dolaşa buna geldik hayırlısıyla bakalım ne olacak çok merak ediyorum Biraz Ata alp e yakınız 😁
Cilekliturtaa anladım canım öyle düşünüyoruz da sanki aklımıza yattı gibi soyadına da uyuyor bilemedik bakalım son olarak ne olacak ☺️
TombulHatun hadi inşallah canım Allah gönlüne göre versin. İsim de güzelmiş bu arada 😍
Momyy ismiyle yaşasın insallah insan baskasına akıl verıyorda kendı basına gelınce hıc bırsey beğenemıyo dimi
bitterdelisi24 valla aynen öyle 🤣çok zormuş valla
Momyy batın Alp ismi güzel olur benim oğlumun adına Asaf batın Asaf ismini çok istemiştim batını rüyamda gördüm Allah’ın 99 isminden biri olan gizli olan anlamında
Momyy Alp Aslan olabilir bence o da güzel 😊
Momyy en tatlı telaşlar 🥰🥰