Momyy Hanımlar isim bir türlü bulamıyoruz. En son Ata Alp ismini düşündük nasıl sizce Alp istiyoruz hoşumuza gidiyor. Ama 2 isimli olsun istiyoruz yardım eder misiniz nasıl Ata Alp
bitterdelisi24 Momyy benim cok hosuma gitti kulağa da hos geliyor .. Ata zaten tek basına yeter 🥰🥰onun dışında .. Çınar Aras isimleri de favorım :)
TombulHatun Momyy Asil Ata aşığım bu isme ben 2 isim sevmediğim için ilerde oğlum olursa asil olacak inşallah
Momyy bitterdelisi24 sağol canım aynen çınarı da arası da düşündük döne dolaşa buna geldik hayırlısıyla bakalım ne olacak çok merak ediyorum Biraz Ata alp e yakınız 😁
Barlas10 Biz de çok kararsız kalmıştık en son Ahmet Barlas oldu ama aklımızda Barlas ata, Korhan Alp’te vardı belki fikir olur
Cilekliturtaa TombulHatun Oğlumun ismi Asil ama babasj iki isme razı gelseydi Asil Pars düşünüyordum 🙂
Momyy Cilekliturtaa anladım canım öyle düşünüyoruz da sanki aklımıza yattı gibi soyadına da uyuyor bilemedik bakalım son olarak ne olacak ☺️
TombulHatun Cilekliturtaa adıyla yaşasın ❤️ bende 2 isim sevmiyorum ya 😄 pars patronumn yeğeni çok güzel isim oda
bitterdelisi24 Momyy ismiyle yaşasın insallah insan baskasına akıl verıyorda kendı basına gelınce hıc bırsey beğenemıyo dimi
bayangamzelili Momyy batın Alp ismi güzel olur benim oğlumun adına Asaf batın Asaf ismini çok istemiştim batını rüyamda gördüm Allah’ın 99 isminden biri olan gizli olan anlamında
Feyba Momyy Siz beyendiyseniz sorun yok. Bence güzel. Benimde 2. Oğlum geliyor inşallah ismini miraç poyraz koycaz🤲🙏🙃