Beatrice Merhaba yeni üye oldum, yaklaşık üç ay önce doğum yaptım, vermek istediğim 12 kilo var ancak kendi başıma motive olamıyorum. Beraber zayıflayabileceğim diyet arkadaşı varmıdır Buradan konuşalım 🙂
Yorumcuanneniz Beatrice Postunuz Grup çağrısı içerdiği için düzenlendi Grup çağrısı yapmak yasaktır 🤗 Keyifli forumlar 😍
Ortasekerlikahve Beatrice ben 10 gün önce başladım 2.600 kilo verdim aralıklı oruç programını indir günde 2 öğün yiyorum
Sibel47 Beatrice bende gündüzleri hiç yemek yemiyorum acıkırsam suyla bastırıyorum midem küçüldü artık heralde yemek yiyince de hemen doyuyorum ekmeği tamamen kesim şuan 4 kg verdim hedefim 6-7-8 kilo daha nereye kadar giderse 😅
Prensprensesannesi Benimde Bi 10 kilo vermem lazım 😂motive olalım hangi diyetlerle başlıyosunuz örnekler vererek birbirimize yardımcı olalım 😂
Betul66 Prensprensesannesi öğün atlamayayacaksın mutlaka 3 öğün ye yeşil çay iç ödeme çok iyi geliyor aç karnına limonlu su ve mutlaka 2,5 veya 3 litre su iç sakın öğün atlama çünkü öğün atlanarak verilen kilo kolay geri alınıyor ben 74 kilodan 49 ’a düştüm tabi hamilelikte ve doğumda aldım şimdi tekrar başladım diyete bu yolculuğunda başarılar dilerim kendine güven biz kadınlar herşeyi yaparız 🥰