HurremSultan benimki kendi isteğiyle asla içmez valla 😂 Bi kaç kez içmişti tabi ama ben söylemeden. Ben söylesem içmez ve kızar hatta. Denicektim ama yazılanlardan korktum birde yarımın yarısını verecektim minicik bir şey
Eşimin isteksizliği için hap aldım nasık gizlice verebilirim 🙄
HurremSultan ama galiba istek arttırıcı değilmiş bu. Sertleşmesi içinmiş
Momyyhpp32 gizli verme zaten canımsın
Momyyhpp32 onu bilmiyorum ki ben hiç görmedim bile 👐
HurremSultan valla artık bende ne yapacağımı şaşırmış haldeyim 🤷♀️
Momyyhpp32 kabullenmesi lazım ya böyle şeylerde erkeklerin gurur yapması lazım bence ulan ben karıma nasil yetmiyorum diye 🙃 inşallah bir gün anlar da düzelmeye çalışır can benim
HurremSultan inşallah canım çok teşekkür ederim ☺️ evlendiğimiz ilk zamanlar hariç hep böyleydi yani defalarca söyledim kahga ettik günlerce konuşmadığımız oldu. Ama hep ben böyleyim diyor. Ne sarılma var ne öpme boş yani
Momyyhpp32 Ben kocama sarılıp opmiyceksem cilvelesmiyceksem neden evlendim ki gidip dışarıda dadılık yapar para kazanırdım en azından. Böyle olmaz, olmamalı… Erkekler çok tuhaf yaratıklar.
HurremSultan söyleyince de ben kötü oluyorum. Kendimi kadın gibi hissetmiyorum zaten. Eski sevgilileriyle neler yaparmış söyleyince sen onlarla kendini bir mi tutuyorsun onlara yapmacıktım diyor. Öpmeyi sevmezmiş sarılmayı sevmezmiş sex sevmezmiş yani nasıl bir sey ben anlamıyorum 23 yaşındayım ama 100 yaşında gibiyim. Bir erkek nasıl böyle olur düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Zatn yapsak bile çok kısa sürüyor ve daha ben hiç bir sey hissetmiyorum bile
Momyyhpp32 aşırı kötü birsey aşırı neyiz biz sisme bebek mi
Momyyhpp32 ya bütün yorumlarını okudumda sen ben olabilir misin😂 Kendim mi yazdım acaba diye düşündüm vallahi o kadar aynıyız ki. Yaşımız da aynı ve ben gerçekten 23 değil 63 gibi hissediyorum kendimi. Kadın yanım yok, arzulanmayan, bakımsız çirkin yıpranmış, içi geçmiş bir insanım sanki. Biz eşimle evlenmeden öncede birlikte olurduk ama böyle değildi. Evlendik evleneli isteksizleşti tamam çocuktan öncede böyleydi ama çocuk oldu daha beter oldu bebeğim 4 aylık sadece 2 kez oldu düşün. Seninle oturup saatlerce dertleşesim geldi yani sanki beni en iyi sen anlarsın gibi. Ne yapalım nasıl bir çözüm bulalım ben artık kafayı yemek üzereyim aynı yatağa bile girmek istemiyorum.
Momyyhpp32 bu arada benim eşimde aynı şekilde yorgunum, halim kalmıyor falan diyor defalarca konuştum arada lafta sokarım iyice asker arkadaşı gibi olduk falan gibisinden hep anlar yani ama oralı olmaz. Konusunu açsam sinirlenir küser trip atar konuşturmaz. Bende mi problem var benimi sevmiyorsun fiziksel olarak mı beğenmiyorsun ne derdin derim yok hiçbiri der. Tek bahanesi yorgunum. Haftaiçi olmaz haftasonu diyor cumartesi gelip çatıyor çok uykum geldi diyip sızıyor yine olmuyor. Bende senin gibi gizli gizli hap içireyim dedim ama yorumları okuyunca bende korktum.
Momyyhpp32 zor bi durum umarım cozersin nasıl çözüceksin bilmiyorum ama insallah düzelir hersey ..
Nakrenpasa bnde öğrenebilir miyim adını😊
Ggizlibiriii benimde beni anlayan benim gibi biriyle saatlerce dertleiesim geliyor canım anca biz birbirimizi anlarız yani. Bende öyleyim kendimi çirkin bakımsız hissederim ilk evlendiğimiz zamanlar, ben kaçarak evlendim yanına gittiğimde o kadar aktif bir cinsel hayatımız vardı ki şimdi aynı senin dediğin gibi. Ben yaklaşırım hemen der yatalım yarın iş var. Sonra baktı olmuyo cumartesi pazar yapalım der banyomu o güne denk getiririm tam gece yarısı olur telefonla uğraşır ben beklerim sonra çok yorgunum ya der uyur. Ya yorgun insan telefonla oynayabilir mi. Kaç kez konuştum ananemle dedem bile bizden iyi ilişki yaşıyor dedim. Anlamıyor bile. Yada anlamamazlıktan geliyor. En son bana sen s*kişme merraklısısın erkek olsan boş bırakmazsın dedi aşırı kırılmıştım. Hiç öpmez sarılmaz hep ben yaparım ben yaklaşınca heöen dur der sanki o an tecavüz edicem. Birde ilişki olsa bile 2dk sürer neoödjğunu anlamam bile ön sevişme yapmaz öpmez dokunmaz yapar geçer. Buna rağmen ben ağzımı bile açmadım bu konuda.
Momyyhpp32 18 buçuk aylık oldu ve saysan 10 u geçmemiştir senin gene iyi gerçi bendede istek yok
- Düzenlendi
Momyyhpp32 bence üzülerek söylüyorum ki seni istemiyo bu yazından bunu anladım hayatında başka biiri olabilir mi? çünkü bu dediğin erkeklerin doğasına aykırı hep senden uzaklaşmak için yer ariyo boşan bacım böyle evlilik olmaz
Momyyhpp32 bir şey uğruna yarab ne eşler batıyor. Ya akışına bırakın adama bisey olsa hapis direkt yani. Sebep sorsalar sey uğruna kocama hap verdim de böyle oldu mu diyeceksiniz. Boyle şeylerin az i bile zarar verir. Yapmayın ya. Oldugu kadar idare edin o an mutlu olmaya bakın. Herkes hergun hergun yapacak diye bisey yok. Her ciftin cinsel aktifliği kendine özeldir. Önemli bir sey varsa dr gidilir yoksa da yapacak bisey yok cnm
Momyyhpp32 Beni yanlış anlamazsan ben eşinin cinsel tercihinin farklı olabileceğini bile düşündüm yazdıklarından. Maalesef böyle insanlar var ve kendilerini gizlemek için evlenip karşısındaki insanın hayatını karartıyorlar.