• Cinsellik
  • Eşimin isteksizliği için hap aldım nasık gizlice verebilirim 🙄

Kızlar eşim önceden de istekli biri değildi çocuktan sonra iyice saldı. 4 aydır doğum yaptım 7 8 kez olmuştur bu durum beni aşırı sinir ediyor sürekli söylüyorum ama anlamıyor. Bende bugün Bi arkadaşımdan hap aldım eşi yurt dışından getiriyormuş çok etkiliymiş. İsmi sildenafil. Viegranın farklı bir versiyonu galiba. Anlamasın diye yarımdan da az çorbasına falan katmayı düşünüyorum bir zarar verir mi acaba. Kendisine söylesem hayatta içmez çünkü

Momyyhpp32 ya Allah askina bu gizli yapilcak biseymi ya.kocana bisey olsa otopside bu ciksa omur boyu hapistesin.sonunu hic mi dusunmuyosun?bi ara viegra tarzi seylerden kac öldu hic mi haberlerde duymadnz?yapmayin.krem yada sprey alin

Trendyol
      Allah korusun tabi duydum ama genelde yaşı büyük olanlarda duymuştum baya yazı okudum bir yan etkisi olduğunu yazmamışlar zaten yarımdan da az koymayı düşünmüştüm aşırı aşırı isteksiz ve kabullenmiyor. Tek denemediğim bu kalmıştı ama yapmayayım o zaman

AhChenUzumluKekim yan etkisi oluyor mu bilmiyorum araştırdığımda tek baş ağrısı yapabilir yazıyordu bende yarımdanda az minicik bir parça koymayı düşündüm çünkü konuşunca çözemiyorum başka şeyler de denedim çözülmedi böyle bir sey deneyeyim dedim

Genelde eşim adet dönüşlerimde bal karışımı kullanıyor. Nereden bulmuşsa bulmuş. Baya etkili o da sabaha kadar verim veriyor. 24 saat etkili. Hem de doğal olduğu İÇİN yan etki yapmıyor.

Momyyhpp32 bakın şimdi ben sizi anlıyorum tamam hos bir durum degil fakat bu kadar da olmaz yani .sana yapılsa aynı sey ne düsünürdün ?yan etki yapsa bisey olsa ne diceksin adama ?nasıl yüzüne bakıcaksın ?bakın bu sevgiyle istekle olan bisey .istemiyosa sevmiyor anlamına gelmez belki saglıksal yada psikolojiktir ama bu durumda kendi rızasıyla tedavi olması gerekir .sen zorla yaptıgın biseyle adam istese gerçekten mutlu olucak mısın ya ?cinsellik bir cekimdir bana gore sevgiyle o anki duyguyla olur .adama zorla ilac içiriceksem ne anladım bu işten .ayrıca bisey olsa kendi istegin için adama zarar vermiş olucaksın .yada istegin için adamın arkasından iş cevirmiş olucaksın hic hos degil

Momyyhpp32 canım ilaç sıcak çorba ile tepkimeye girebilir nasıl bir sonuç verir bilemezsin içeceğine koy üstelik dozunu nasıl ayarlayacaksin bari yarım koy eşine bişey olmasın 😂😂

Rouge biliyorum bana yapılsa tabiki hoşuma gitmez kaç kez bir sorunu olup olmadığını sordum beni çok seviyor biliyorum bundan eminim. Ama cinsel yönden hiç bir şeyi yok buna sarılma öpme de dahil. Bende sadece anlamak için yani eğer hapla olan bir seyse demekki sorun var o yüzden yapmıyor diye ona göre davranmak için yarımdan daha az minicik bir seyle denemek istedim etkisi olup olmadığını bilmediğim için yazdım denemicem yani vazgeçtim yan etki yaparsa kendimi asla affetmem

Momyyhpp32 valla benimki zaten yatakta aktif en fazla 2 günde bir yapar. Ben daha fazla mutlu olayım daha uzun sürsün diye kullanıyor. Bence gerek yok ama. Adını bilmiyorum eşimden öğrenip yazarım sana özelden.

Rudemim yok zaten yarımdan daha az koyucaktım ama herkes yanlış anlamış bir kutu vercekmişim gibi 😅 sadece denemek istemiştim yapmicam yan etki yapabilir diye