Kızlar adete yakın kasık agrıları olup sanki adet olucakmış gibi hissedip gebelik yaşayanlar oldu mu

Melsa bende bekleyeyim burda adet ağrısı gibi ağrım oluyor akıntım da var umudum yok ama adet olurum diye düşünüyorum enfeksiyon mu oldu acaba diyorum kendi kendime Allah yardımcımız olsun

Melsa belirtiler aynı olduğu için anlamak için en kesini gecikmeyi beklemek

Melsa canım benim 10 geçti adetim benim de ara ara kasıklarım agrıyor bildigim kadarıyla kasık oluyormuş hamile bayanlar da ilk zmnlar da yada yanliş da olabilir tam bilemiyorum

Melsa Araştıra Araştıra bir hal oldum şu belirti bu belirti diye aklımda bir yerde duruyor ama benim daha 7 gün var adete

Senem-34 aynen bende araştırmaktan bi hal olmuş haldeyim belirtileri okuyorum sürekli

Kbr18 inşallah canım bende bilmiyorumm bekleyip görcez ♥️

Melsa Kendinizde belirti aramayın arkadaşlar. Adet gününe kadar düşünmeyin bile. Düşünürseniz normal şeyleri bile belirti olarak görürsünüz. Akışına bırakın. Bir hafta on gün kala belirti aramak gereksiz. Ben de hamilelik için uğraşıyorum ama kendimi hiç dinlemiyorum. Hamile miyim diye düşünürsem adetim kesin gecikiyor. Beyin inanırsa vücut onu uyguluyor çünkü. Sonra hayal kırıklığı oluyor ister istemez.

İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir mutlu haberleri alırsınız. Bende istiyorum hamile kalmak ama olmuyor kaç senedir.