Ariel öyle düşünme canım degisken seyler olabilir hamilelikte diye biliyorum bekleyip görcez insallah hayirlisi♥️

Melsa ben elendim kızlar 🙃 adet oldum şimdi. İnşallah sizden güzel haberler gelir ☺️

Ariel bende elendim aradım saglık ocağını gebelık gözükmüyormüş hayırlısı ama daha hasta da olmadım 1 hafta bekleyin tekrar verin dedi doktor anlamadım

Kbr18 geçen ay 10 gün sonra olmuştum bende Dr gittim tabi hemen korktum ters birşey olmasından gebelikte olmayınca. ablam boşanma sürecinde o sıralar sıkıntılı bir kaç durum yaşamıştı ve çok üzgündüm Dr stresten kaynaklı gecikebilir demişti bana.

Ariel ya ben de canım vajinusmus dum gecen aya kadar hormon deişimin den benim ki de büyük bi ihtimalle öyle düşünüyorum artk hayırlısı bakalım

Ariel insallah oteki ay güzel haber aliriz senden canim ♥️♥️

Kbr18 hayirlisi canim tekrar olur bu defa olmasa da stres yapma♥️

Aitaj_ benim 12 gün geçti ben de dün gece rüyam da kız bebek gördüm gözleri de mas maviydi rabbim hayıra eylesin

Kbr18 vallah bende yapiyorum 2 gün kaldi regile ama benimde gelicekmis gibi agrilarim var 🙁

Aitaj_ ay biz aynıyız şuan 6 gün var ara ara göğüslerim sızlıyor hapşırıp tıksırınca kasıklarıma birşey saplanıyor sanki hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Senem-34 gebelik gözükmüyor canım muhtemelen stres den ya gecikmesi

Kbr18 kesinlikle umutsuz olmuyor zaten benimde 6 gün var şuan 🌺🤲🏻 Beklemedeyim