Senem-34 benimde 5 gün var ama sıfır belirti hasta olcam kesin saldım artık nede olsa doktora gidecem diye hayırlısı olsun inşallah herkes için 🤲🏻🌺

Deleted_1 aynı sayılırız ya göğüslerim sızlıyor ama adette te oluyor benim o yüzden çok birşey fark etmiyor belirtiyi dert etme kendimi dinlemek istemiyorum bende erken gebelik testi alayım dedim frenliyorum kendimi

Kbr18 inşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Senem-34 işte kendimi dinlemeyi bıraktım her ay belirti arayınca vücudum beni hep yanılttı bütün belirtileri hissedip iki gün gecikmeli edet oluyorum sonuç hüsran o yüzden bıraktım kafaya takmıyorum

Aitaj_ beklemedeyiz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Senem-34 benim bogazim cok feci agriyor onun icin ates oldu. Test yaptim bisey cikmadi((((((

Aitaj_ dikkatli olun yinede negatif çıkabiliyor pozitif ken

Melsa ben 9 haftadayım geçen iki kere yine oldu merak etme arada gelecek sanırım yeni daha o yüzden korkma haftalar geçdikce ağrın da geçecek

Melsa yaaa olsun bu ay olmadı ama bir sonraki aya inşallah benim 2 günüm var kaset teste çıkar mı acaba korkuyorum olumsuz olacak diye

Deleted_1 siz oldunuz mu adet kaç gün var şuan sizin adete benim 2 kaset test var evde yapsam mı acaba

Senem-34 bence bekle adetin gecikirse yap emin olmak için

Kbr18 stres yapma bekle biraz daha belli olur canım hayırlısı inşallah 🙏🏻