Jellybonnn555 Kızlar merhaba emzirme dönemindeyken cerazette kullanıyordum her gün ara kanama yapıyordu şimdi emzirme dönemimiz bitti kullanıp memnun kaldığınız hormonları bozmayan en korunaklı doğum kontrol hapı öneriniz var mıdır
Ozge49595 Jellybonnn555 bitane var adını unutum ama sadece pakete 1tane var ve asırı pahalı bunu ictikten sonra bebegi emzirebiliyorsun da bitane olması kötü vede pahalı
Jellybonnn555 Cicibebee nasıl kullanılıyor peki adet bitiminden sonra falan mı yoksa herhangi bir gün başlanılabilir mi
Cicibebee Jellybonnn555 adet bitince başlanılıyor canım unutursan da ertesi gün 2 tane içiyorsun doktorum öyle demişti
Jellybonnn555 Cicibebee ya benim adet düzenim pek yok bu ay mesela olmadım öyle olunca nasıl başlanılabilir peki
Cicibebee Jellybonnn555 bence eczaneye danış ne zaman kullanılacağı hakkında benim düzenliydi çünkü birde bu hap kanama yapmadı hiç bana
Banuuu Jellybonnn555 İlk kullanmaya başladığınızda regl süresi uzuyor 4-5 gün kadar we regliniz bittikten 15 weya 20 gün sonra tekrar oluyorsunuz. Bir sonraki olmanızda düzene giriyor. Herhangi bir ara kanama olmadı bende
Ortasekerlikahve Jellybonnn555 yazz çok iyi deniliyordu 5 ay kullandım sürekli ara kanama ve şişkinlik yaptı bıraktım. 1 sene Allah’a emanet dedik geri çekilmeye korunduk. Hamile kalıcak korkusuyla ilişkiye girmek istemiyordum ayda 2 defa yada 3 defa oluyordu bu böyle olmaz dedim. Gittim bugün 3 aylık iğne vuruldum
Ortasekerlikahve Jellybonnn555 iğnenin koruyuculuğu daha yüksekmiş tabi ben yine de geri çekilmeye korunucam. Adet olmama ve ödem yapma sorunu varmış adet olmamak sıkıntı değil benim için
Ariel Jellybonnn555 cerazette bende de aynı şekilde neredeyse her gün lekelenme yapmıştı. Emzirme süreci bitince yazz kullanmaya başlamıştım ve adetim düzeldi ben memnun kaldım yazz dan☺️