Poinella Blondie meme reddi baslamis belli donemlerde oluyor. Uyurken verebilirsin ayakta gezerken sakinlestirip verebilirsin. Belki biberondan kaynaklida red olabilir sen yine pes etme sakinlestikce teklif et ama zorlama ters teper. Eds var onunla deneyebilirsin hem sutun artar hemde mama geldikce memeyi kabul eder
Blondie Poinella ayakta veriyorum yine almıyor sakinlesmesini bekleyip öyle veriyorum ama koluma yatirdigim gibi anliyor ve hemen agliyor ağzına sütü akitiyorum belki alır diye yine almıyor eds ne oluyor?
Poinella Blondie emzirme destek sistemi diye birsey canim internete yazip malzemelerine bakabilirsin sutum yetersiz diyorsan kesinlikle almalisin
Ozge49595 Blondie galiba atak dönemi benimde oglumda 6aylık öyle olmustum cok zorlandım ama eninde sonunda tuturdum yanına yatır agzına biberonu verir gibi yap hemen memeni ver belki emer umarım en kısa zamanda düzelir
Blondie Ozge49595 inşallah yaa sürekli deniyorum bazen nadirde olsa alıyor ama az emip bırakıyor hemen insallah ataktir biran önce tutar🥺
1bbby Blondie gece vermeyi denedinmi uyku arasinda belki anlamaz. Bnm oglumda sol mememi istemezdi bebişken ben gece uyaninca veriyordum anlamiyordu.
Blondie 1bbby zaten 1 kere uyanıyor gece ve acikiyor kendini yirtiyor o sırada da veriyorum almiyor sanki anlıyor gibi
Sexy_lady Blondie meme reddi canım Allah kolaylık versin ben hep kıyısından döndüm ama kuzenim şöyle yaptı çok acıktığı zaman biberon kolayına geliyor ve alışıyor çok acıkmasını beklemeden ver biberonu ve kesik kesik ver meme gibi düşün az yoruldun güç sarfetsin biberon ile memeyi ayıramazsın yani canım Bi dene istersen inşallah düzelir 😍
2bebelianakurt Blondie biberon alıstıgı için memeyi Red ediyor üzgünüm ama biberonu aradan kaldırmazsanız sizi emmeyi tamamen bırakır 😔
Blondie 2bebelianakurt sütüm fazla gelmiyor mecbur biberon kullanmak zorunda kalıyorum kizimdada kullandim ama kızımda ters tepki yapmamıştı hiç oglum dogdugundan beri biberon kullaniyor memeyide alırdı ama simdi almiyor memeyle doymadigi icin mamada veriyorum
Popy_ Blondie ya benimde kızım 5.5 aylık son 1 haftadır aşırı huysuz ve emmek istemiyo aynı senin dediğin gibi meme reddi büyük ihtimalle 🤦🏻♀️
2bebelianakurt Blondie Yani heer bebekte bu durum olmadıgı gibi bazı bebeklerde meme reddi oluyor işte kızınıza olmamıs ama oglumuz da olmus cok zor durum bilemiyorum naparsınız ama doyması için en azından kasıkla besleyip sürekli meme teklif etseniz belki mecbur kalıp sonunda tekrar emmeye baslar zaten ek gıdaya kadar emse sonra ek gıda ve meme ile beraber gayet güzel doyar
Cicibebee Blondie yazmayı unuttum ama buradakilerin dedigi gibi meme reddi yapıyormuş mamaya alıştığı için ama yinede vermeye çalış dedi
2bebelianakurt Blondie bence pes etme ama bir süre ac kalsa daha iyi memeye dönmesi için Ac kalıyor diye üzülüp hemen biberon felan verme bence canım 1 aya tekrar bagımlısı olur bence az sabret acıkınca aclıgını bastırmak için kasıkla tut sonra meme ver