Merabalar 8 aydır korunmuyorum ama daha hamilelikte yok, öncesinde doktor kontrolünden geçtim sıkıntı yoktu, endişelenmek için erkenmi yoksa normal bi süremi ? şimdiden cvplar için teşekkürler
Kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız?
Sevgiii ikinci gebelik olmasına rağmen 8 aya yakın bnde denedim o şekilde kaldım
Benim ilk olucak nasip olursa
Sevgiii 4. Ay sonra hamile kaldım ve dedikleri gibi kafamdan atıp vajinal mantar belasıyla uğraşırken kalmışım 🤷♀️
Uykulupingue evet düşünmemek lazımmış hayırlısı diyelim
Uykulupingue ekstra bişey yaptınmı peki ilişki sıklığı neydi mesela yada başka bi önerin varmı
Sevgiii evet kafada büyütme cok etki edyr
1 kere korunmadık ve hamile kaldım o gece 😅
Sevgiii karar verdikten sonra hemen ilk ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı,doktor ilk regl sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi bu defa 2.ay hamile kaldim bu defada 4 aylık kalbi durdu kurtaj oldum simdide 8 aydır deniyoruz ama halen olmadı,genetik test vs bir cok tahlil yaptırdik hic bir sorun yok ama olmuyor.kurtajdan sonra rahimde yapışıklık oluştumu kafama takıldı rahim filmi istedim ama doktor gerek yok dedi ama benim aklimda kaldı acabamı diye.bence sende cok strese girip kendini şartlama bu defa stres etkiliyor olma süresi uzuyor.Allah isteyen herkese nasip etsin valla okadar istiyorumki
Sevgiii 2.5 yıldır ewliyiz hiç olmadı daha eşim askeri personel ilk 2 yıl ayrı şehirdeydik 8 aydır olmuyo doktora gittim bir sorun yok Allah ne zaman nasip ederse olur inşallah