Sevgiii ilk cocuguma 2. Ayda kaldım. Ikinciye bu ay da kalamazsam 7. Ay olucak hala yok
Kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız?
Sevgiii ilkine ilk ayda hamile kalmıştım ikincisine iki sene spiral kullandım onu çıkardıktan üç sene sonra hamile kaldım hiç kafaya takmayıp düşünmediğim bi zaman da kaldım
Goat Hiç bir testte sorun yoksa psikolojik olabilir.Dediğin gibi belkide farkında olmadan yumurtlama dönemlerinde illaki olacak diye kendini şartlıyorsan o stresle olmuyordur. Çevremde de çok gördüm nezaman artık olmuyor bu ay bırakıyorum deyip vazgeçtiklerinde o ay hamile kaldılar çünkü psikolojik olarak artık bıraktım olmuyor diyince o şartlanmadan kendilerini sıyırıp daha rahat hissediyorlar
BlackandBlack her ay negatifi gördükçe insan ister istemez etkileniyor elde olmadan o psikolojiye giriyor ama dediklerinde haklısın sakin kalmaya çalışmak en iyisi.
Sevgiii Daha ilk denemede oldu şuan 5 haftalik hamileyim 😇 i
Sevgiii 3ay flndı galiba 4sene korunduk 3ay denedik sonra oldu 👍🏻 Rabbim inş size de nasip eder 6ay ila 1sene korunmasız deneyin olmazsa gelin diyor doktorlar öyle biliyorum canım ama stres haline getirme düşünme odaklanma çocuk olacak diye ben öyle yaptım ilk ay sonra vazgeçtim derken hamile kaldım darısı tüm isteyenlere 🙏
Sevgiii gün aşırı birlikte oluyorduk birde hemen kalkmıyordum yataktan bacaklarımı baza başlığına dikiyordum dene istersen canım Rabbim gönlüne göre versin
Evliliğinizi doya doya yaşayın kafanıza takmayın bende takardım şükür Rabbim nasip etti şimdi diyorum olacak olan zaten oluyor neden kendimi strese sokmuşum ☺️
Sevgiii 3 sene sonra
Seraymesut35 tedaviylemi hamile kaldın üç yılın sonunda ?
Seraymesut35 üç yıl uzun bi süre ondan sordum yanlış anlama