Kuzulkurt hocalar onu dememiştir yoksa kız nereden bilsin 😅 ezbere cümlelerle gelmiş burada dindarlık taslıyor. Sorsan bir Allah’ın kuluna hayrı olmamıştır. Burada milletin sinir uçlarına dokunup kul hakkına giriyor. Kadın kadın olmalıymış vay anasını….

Ayrıca sen, nisa hanımefendi şiddeti de meşrulaştırıyorsun.. kadın kadın olsaydı dayak yemezdiye getiriyorsun lafı.. umarım o eleştirdiğin yerden de sınanırsın. Sen dayağını ye otur post falan sakın açma. Çünkü sana vereceğimiz cevap senin anlayacağın dilden cevap olur.

ZRaporu hepte kadın kadın olmalı diyorlar ee kadın zaten kadında erkek erkek mi acaba? Birde bunu diyen kadın, kadın mı? 🤦‍♀️

nisanur-1982 hiç bir ilişki de hata tek taraflı değildir. Ama ne olursa olsun el kaldırdı mı bitti onun adamlığı benim gözüm de. Postlarda kadın haksızsa zaten onun da hatalı olduğu çoğu şey söylerler. Biz olayları tek taraftan dinlediğimiz için insanlara ona göre yorum yapıyoruz

ZRaporu zihniyetine göre dayağı yerse zaten yeterince kadınlık yapmamış demektir. oturup ağlayarak günlüğüne yazsın öyle bir durumda

nisanur-1982 bir koca mükemmel şekilde davranıyosa kadın keyfinemi gelip burda kocasını kötülesin iyi misiniz siz ya? Kadının kadınlık görevini yerine getirip getirmediğini sorguluyosunuz da erkeğin erkeklik görevini bu kadar sorguluyomusunuz aceba? Diyelimki kadın kadınlığını yapmadı dayak yemeye ezilmeye boşanamadığı için susmaya mı mahkum? Ne olursa olsun hiç bir canlı eziyeti dayak yemeyi haketmez. O da kadınlığını yapsaydı diyenler de türemeye devam eder. Bunu bi hemcinsimin döylemesi ne acı.

nisanur-1982 böyle zihniyetin hala var olmasına bu devirde bile insanlık adına utanıyorum. Kadın aldattığı için öldürülüyor ama erkek aldattıysa siker siker atar oluyor insanlığınıza tüküreyim sizin

nisanur-1982 “kadın kadın olacak ki karşıdaki iyi davransın” cümlen herşeyi özetliyo lafı çarpıttığım falan yok. Bu zihniyetinle yaşamaya devam et 👏🏻

delibirii bide bunların şeyi var dişi köpek kuyruk sallamazsa mevzusu ya ne alaka kadın çile çekmeyemi geldi dünyaya ne olursa kadın hatalı kadın suçlu 40 alimi 1 delil ile inandırırmışsında 1 cahili 40 delil ile inandıramazmışsın o mesele işte

nisanur-1982 Çok afedersin ama sen de eski eşinin ne kadar problemli olduğunu uzun uzadıya anlatmışsın. Keşke sen de sabredip otursaydın, Allah mükafatını verirdi. Kadın olsaydın kocan kötülük etmeseydi değil mi? Sana senin cümlelerinle cevap veriyorum. Başkalarına kimseyi kınamayın sınanırsınız deyip gelip burada milleti kınamak ne oluyor? Şimdiki kocan iyi diye mi millete yargı dağıtıyorsun? Kötü olanda niye durmadın madem derler değil mi?

Eskobar aynen kadın kadınlık yapmak zorunda eğer yapmazsa susmak zorunda. Erkek suçlu olamaz illaki kadın bi halt yemiştir ya evi toplamamıştır ya yemek yapmamıştır ya kavga anında kötü söz söylemiştir… ama erkek söylese haklı kadın kocasına hizmet etmek zorunda

delibirii ben ne isem kocamda odur o çalışamadığı zaman ben çalışmaya mecburum aynı şekilde ben daraldığım yapamadığım yerde oda Yemek yapmak evi temizlemek zorunda hayat müşterek değilmi yahu kadın otursun kocasını kullansın mevzusu ayrı ona bende karşıyım ama bi sıkıntı olduğunda karı koca paylaşmak zorunda ya değilse hayat nasıl yürür hayatı kolaylaştırmak varken niye zora sürüyorsunuz

Marbled aaa şok oldum şu an. Bir de eski kocasından ayrılmış mı? E hani cenneti kazanmak kolay değildi? Neden ayrılmış ki acaba? Cenneti kazanmaktan vazgeçmiş olmalı ya da kendisiyle çelişmeye meraklı bir kişi olmalı. Ben yaptım siz yapmayın mı demek istedi acaba 😅

ZRaporu bu kız ya salak yada trol bir kadır bu kadar aşağılanmamalı bunu düşünen aşağılanmalı

Eskobar troll olduğunu düşünmüyorum. Zihniyeti maalesef bu yönde. Hakaret etme boşver.

ZRaporu o bütün kadınlara öyle diyorsa benimde ona hakaret etmek en büyük hakkım kim ne derse desin kadın bu kadar aşağılanamaz kadın annedir kadın hayat arkadaşıdır çok sevdiğim bir söz toplumun yarısını kadınlar oluşturur diğer yarısını kadınlar yetiştirir bunun gibilerin yetiştirdiğinden sapkın bi millet oluyo zaten

Eskobar canım sen konunda haklısın zaten de forumda hakaret etmek sıkıntılı ben ondan dedim. Boşuna ağzının tadı kaçmasın. Söz güzelmiş bu arada,çok anlamlı. Tabi anlayabilene.

ZRaporu teşekkür ederim bebeğim bunun gibilere laf kâr etmez zaten