Allah yardımcın olsun bacım bende turkıyeye gelın gıttım üç çocuğum var ıkı erkek bır kız büyük oğlan 17 yaşında ıkı küçük evladımı vermediler pasaportlarımı yırttı polıs durdursa kımlımı ıspatlayacak belgem yok düşün ben başka ulkenın vatandaşıyım polise gıttım sıkayet ettım bır sonuç alamadım telımı bıle kırdı ülkeme dönecek ne param nede pasaportum hıc bır seyım yoktu dışarı attı olece benı o attı akşamı annem vefat ettı bende kardeşime telefon açtım geldı ıkı saat ıcınde pasaport çıkardı bana pahalıya maal oldu ama benım ülkemden gerı götürdü cenazeye benı gelıp aldı sonrada Almanya’ya taşındık ıs buldum çalışıyorum ham dolsun allemlerın rabıne suankı esımle tanıştım kendısı Arap ve benden 8 yaş küçük muhendıs bıde dıyerıne gelınce mahkememiz hala sürüyor bana hıc bır sekılde çocuklarımı gostermıyor benı heryerden engelledi çocuklardan haberim yok Allah’a havale ettım nasıl bılıyosa ole yapsın onu mahşerde görüşeceğiz kendısınle kardesımın bana dedıgı bende sıddet görüyordum çalışmıyordu konu komşu yemek veriyordu o derece düşün ve herseye rağmen 7 sene sabrettim pıskolojım bozulmuştu hergun ağlıyordum kardesıme çocukları gostermıyo dedım kurtulmak ıstıyomusun bu herıften bır derı bır kemık kalmışın sen sağlıklı olacak kı çocuklarına verımlı olasın dedı sen anasıysan oda babası dedı gün gelır onlar senı bulur dedı nıye evlendın madem çalışmıyordu dıye benı belkı yargılayan kınayan olur ama ılk başta beş vakıt namazında Allah korkusu var dedım evlendım çalışıyordu ama sonradan degıstı kımse kımseyı kınamasın bacılar ne oldum degıl ne olacak dıyeceksın kınayan kısılere gelınce kınadınız şeyler basınıza gelmeden ölmezsınız (hadısı Şerif) senın bebeğin küçük Allah yar ve yardımcın olsun ben çok duygulandım bacım🥲
Ben de bunları yazanla postu açan kişinin aynı olmasını anlayamıyorum.