Kızlar merhaba benim biraz tavsiye, biraz fikre ihtiyacım var. 10 aydır güvenlik sistemleri satan bir yerde çalışıyorum. Ofis işi, temizlik, çay getir götürü, müşteri cari takibi vs gibi işler yapıyorum. Çok yoğun bi iş yeri değil. Evimin arka sokağında. Asgari ücret ile başladım ama yeni maaş patrona fazla geldiği için iki üç ay 3500ten çalış dedi. Nisana kadar 3500 alacağım yani. Şimdi bi iş teklifi geldi. Aslında uzaktan bi akrabam ama sevdiğim görüştüğüm insanlar. Karı kocalar iki katlı ofisleri var. Ofis elemanı olarak benimle çalışmak istiyorlar. Ilerleyen zamanlarda projelerde de yer alacağım yani kendimi geliştirmek için daha iyi bir yer. Burası(şuanki işim)maalesef tek düze bir yer. Bana katılan veya kendime kattığım hicbir şey yok. Bir de tek çalışanım patronum da biraz gevşek ağızlı karısıyla ettiği kavgaları bile bana anlatıyor bu gereksiz samimiyetten de çok sıkıldım açıkçası. Ve biraz kibirli bi insan ben çıkmak istiyorum dediğimde eminim soñ bir haftamı burnumdan getirecek, çocuk gibi surat yapacak vs vs. Sanırım soğudum bu hareketlerden de. Çıkmak istiyorum bu kesin. Diğer iş şartlarında yaşadığım yere göre güzel, ama akraba olması korkutuyor. Siz olsanız ne yapardınız. Hepsinden önce suanki patronuma nasıl iyi niyetli anlatabilirim başka bi iş buldugumu?