Kızlar Ocak ayında engellemiş olduğum bir numaradan bana mesaj gelmiş “Ne ayaksiniz siz a*k ” diye . Bende numarayı engellemişim ama neden engelledim veya kim hiçbir şey hatırlamıyorum numarayı da aradığımda hu numara artık kullanılmamaktadır diyor . Ama bugün kimsiniz yazdım bana ismimle hitap edip seni bulur öldürürüm kimsin sen kızım yazmış . Şimdi ben çıldırdım kim bu diye mesaj atıyorum cevap vermiyor . Numara kullanılmadığı halde bu numaradan nasıl mesaj atabiliyor ve yarın karakola gidicem numara şuan kullanılmıyor olsa bile bu numarayı son kullanan kişinin kim olduğunu bulurlar mi yoksa savcılık kararı çıkması falan mı gerekir uzar mı konu

taricat Ay bence hemen git karakola öğren kim o şuursuz. Allah korusun ya ne kadar kolay oldu insanları ölümle tehdit etmek

Ayysssn Eşime söyleyemedim henüz eşim duysa çıldırır şimdi o yüzden mesajla kim olduğunu öğrenmek istiyorum önce … Ama yarın mutlaka karakola gidicem annemlerle beraber durumu söyledi söyledim onlara da. Çocuğum da var çok ürktüm

taricat Ya yanlış hatorlamıyosam oparatörlerin numaradan kim oldugunu bulma şeyi vardı. Bi araştırsana belki çıkar. Yani denemekten zarar gelmez ciddi bi konu çünkü

118′e kapatmış numarasını …

Ayysssn Bir kız arkadaşım vardı kavga etmiştik onun dışında suphelendigim birisi yok… Bir de 17 yasindayken , tecavüze uğramıştım … O kişiler var düşmanımız başka da kimse yok … Çok korkuyorum kendimi geçtim çocuğum için çok korkuyorum

taricat Yaaa yavrum benim 😔😔 Şimdi gitme imkanın var mı karakola peki hiç durma bence. Bide eşine söyle ya sakinleştirmeye çalısarak. Sonradan öğrenirse daha da kötü olur

Ayysssn eşime söyledim 🥺Allah’tan çok tepki göstermedi . Yarın karakola gidicem insaAllah çıkar kimse ortaya 🥺

taricat İnşallah. Haber et bize de. Umarım salağın teki eğlence için yapmıstır.

taricat Facebook numarasını yazsan belki çıkar bir ara öyle yapıyordum birde wpden bakabilirsin aklıma bunlar geldi

taricat belliki o da senin kim oldugunu bilmiyor?ayrica sorun yasadigin ve engelledigin birini hatirlamaman cok garip.tecavuz eden kisiyle yada kisilerlw daha once niye iletisime gectinki onlardan supheleniyorsun.cok detayli bir konu.sikayette buluncaksin hakim bulunmasini isteyeck arastirlcak.ancak bu durum baya uzun surer cunku isi bilen birine benziyor kendi istedigi zaman sana ulasiyor onun disinda hatti kapali gosteriyor.eger farkli cihazlar kullaniyorsa daha da cetrefilli