ZRaporu Ggizlibiriii düzelir düzelir sen iyi düşün çaba gösterin her ikinizde yeter ki. İnan karşındaki duyarsız olsa daha çok üzülürsün. Bir de nişanlılık ve sevgililik dönemiyle evliliği bir tutma. O zaman herkes kendi evine gidiyordu. Şimdi aynı evdesiniz ve üzerine geçim derdi,çocuk falan eklenince bu tarz durumların yaşanması çok normal.
Ggizlibiriii ZRaporu doğru söylüyorsun ister istemez eskiyi özlüyor insan bende bu kadar anlayışlı konuşucağınıda hiç beklemiyordum mutlu oldum
papatya_ Ggizlibiriii ne kadar güzel ve sakin konuşuyorsunuz ikinizde gerçekten takdir ettim birbirinize karşı saygınizi yitirmediginiz sürece mücadele edin böyle sorunlar çözülür
arman Önceki postlara hakim değilim ama bebeğiniz çok mu küçük, onun odasını ayırın hem sizin içinde rahatlık olur, sürekli yanınızda uyumaya alıştığı için aklı ermeye başladığında ayrı oda istemeyebilir
Ggizlibiriii arman evet henüz 4,5 aylık ben aslında şu 4. Ay atağı bittikten sonra değiştirmek istiyorum aynı yatakta değiliz ama aynı odadayız eşiminde benimde içimize sinmiyor böyle işte
Rouge Ggizlibiriii aaayyyy ne güzel yazmıs bak sinirlenmemiş🤗cocuk varsa haklı nedeni ogrendin onu düzeltebilirsin
bitterdelisi24 Ggizlibiriii kesınlıkle emın ol bunu yaşayan sadece sen degılsın . Doğumdan bazı erkekler cok etkılenıyo bizde son ıkı ay kala yapamıyorduk mesela esım korkuyordu bırsey olur dıye 😂
Ggizlibiriii bitterdelisi24 yaa bizim hamileliğim boyunca olmadı o korkuyor diye doğumdan sonra 4 ay da olmadı ondan dolup taşmıştım artık ben bile bu kadar etkilenmedim o baya etkilenmiş😂
arman Ggizlibiriii en kısa zamanda oda ayırmanız hem sizin hem eşinizin hem de bebeğiniz için iyi olacaktır. Eşinizde problemi çözmekten yana el ele verip halledebilirsiniz
Marbled Ggizlibiriii Eşin çözüm odaklı bence. Gayet ılımlı yaklaşmış. Bebeğin odasını ayırmak zorunda değilsin ki ayrılması için çok erken zaten. İlişkiye gireceğiniz zaman başka odaya gidersiniz. Bu çok zor bir şey değil.
bitterdelisi24 Ggizlibiriii bak işte evlılık karsılıklı saygı hoşgörü gerisi boş. Eminim ben aşarsınız bu konuyu da
Okyanusunkalbi Ggizlibiriii çok güzel yazmışsın söz uçar,yazı kalır derler.. aklına geldikçe açıp okur en azından eşinde olgunlukla çok güzel bir cevap yazmış zaten sonrasında konuşacaksınız muhtemelen ki yüz yüze de konuşun muhakkak umarım istediğin şekilde çözülür sorunun 😉 neredeyse bütün kadınların ömrü erkekleri anlamaya çalışmakla geçiyor keşke evlenince yanlarında bir de kullanım kılavuzu verseler 😂😂😂
HurremSultan Ggizlibiriii çok güzel yazmışsın canim ama mesajlara cevap verebilecek bir insanmı ki😶 Yüz yüze de konuşmuşsun anladığım kadarıyla. İnşallah sorununa çözüm bulabilirsin. Yüz yüze cevap vermeyen sorununu kabul etmeyen mesajıma neden cevap vermiyorsun dediğinde İnşallah öyle birsey yok ne saçmalıyorsun falan demez. Arada benim eşimde öyle yapiyor çünkü. Hele de sorunlardan kaçmak isterse. İnşallah bu yazdıklarını tekrar tekrar okur ve bir sonuca ulaşmak için düzgün kararlı adımlar atar. Çünkü çok açık, düzgün anlaşılabilir bir şekilde konuşmuşsun. Hersey gönlünce olsun🌸
Ggizlibiriii HurremSultan Çook teşekkür ederim🌸 Sizlerle paylaşmak yükümü çok hafifletiyor böyle yazılanlarıda görünce çok mutlu oluyorum çünkü çevremdeki hiç kimseyle paylaşamadığım bir durum bu. Çok şükür güzel olumlu bi cevap aldım o da farkındaymış ve düzeleceğini söyledi istersen doktora istersen psikoloğa gideriz nasıl çözülücekse öyle yaparız dedi🙏🏼
Bambii Ggizlibiriii yaa güzel yazmış 😊 ama bunu bahane etmeyin başka odalarda da yapabilirsiniz hem farklı bir fantezi değişiklik olur olumlu dönüş yapmış bu konu hakkında konuşun eşinizle illa yatak odası ile kalmayın bence
Ggizlibiriii Bambii evet ya şimdiye kadar yatak odası dışında bir yerde yapmadık hiç bana kalsa farketmez ama ona değişik geliyor herhalde ya da rahat edemiyor bilmiyorum
Arres Ggizlibiriii aynı şeyleri yaşıyoruz bir iki kez yüz yüze konuştum olmadı bugün en son patladim buna benzer bir mesaj attım aldığım cevaplarla daha beter gerildim ve eve geldiğinde de hiç bir şey olmamış gibi devam etti.. üzgünüm ama kendilerinden itiyorlar aradıklarında da bulamayacaklar ben kendimi biliyorum soğudum mu vazgeçtim mi artık geri dönüşü olmayacak ama o bunu anlamıyor
Ggizlibiriii Arres bende aynısını söyledim, buz gibi soğurum bir daha eskisi gibi olamam kendimi biliyorum sonunda da evlilik diye bir şey kalmaz dedim. Bizi bu raddeye getirmeseler keşke