Arres bende aynısını söyledim, buz gibi soğurum bir daha eskisi gibi olamam kendimi biliyorum sonunda da evlilik diye bir şey kalmaz dedim. Bizi bu raddeye getirmeseler keşke
Eveeet eşimle ipler kopuyor
Yenibirisii yukarda yazdım🙏🏼
Bambii evet ya şimdiye kadar yatak odası dışında bir yerde yapmadık hiç bana kalsa farketmez ama ona değişik geliyor herhalde ya da rahat edemiyor bilmiyorum
HurremSultan Çook teşekkür ederim🌸 Sizlerle paylaşmak yükümü çok hafifletiyor böyle yazılanlarıda görünce çok mutlu oluyorum çünkü çevremdeki hiç kimseyle paylaşamadığım bir durum bu. Çok şükür güzel olumlu bi cevap aldım o da farkındaymış ve düzeleceğini söyledi istersen doktora istersen psikoloğa gideriz nasıl çözülücekse öyle yaparız dedi🙏🏼
arman 4. Ay atağımızı atlattıktan sonra düşünüyorum bende🙏🏼
Ggizlibiriii aa çok güzel ve açıklayıcı yazmış eşin bak, sen de artık bunu kafana takma benim zorumla oluyor gibi hissetme, herseyi söyledin eşine ve artık geri çekil bekle nasıl düzeltmeye çalısacak.. doğum sonrası biz kadınlar sanırım daha çok istenmek arzulandıgımızı görmek istiyoruz galiba.. yani bu bence içsel bisey dile getirmesekte bu duyguyu yeni anne olan herkes hissediyo bence, acaba degiştim mi anne oldum ama bnde bişey değişmedi gibi, ya da doğumdan sonra daha bi kadın hissediyorz eşimiz de bizi öyle görüyor mu hala endişesiyle bu sorunlar oluyor, eşlerde de yeni bebek düzen kurmaya çalışma, heyecan, bebeğe bakmayı da ögrenme, alışma aşaması öne basıyor.. biraz geriye çekilip bekleme zamanı bu sefer düzeltecek senin gönlünü alacak olan o, sen kendine güvenli bir sekilde ondan gelecek adımları bekle..
Ggizlibiriii evet burada kurulan dostluklar bence çok özel. Çünkü kişilerin öne çıkabileceği tek şey karakteri yazdıkları. Parası görünüşü hiçbiri uok o yuzden bende çok rahatlıyorum burada konuşurken. Çok sevindim eşinin verdiği tepkiye. İnşallah hallettikten sonrada post açarsın. Bizde seni tekrar tebrik ederiz güzelim🌸🤍
HurremSultan inşallah iyi ki varsınız🙏🏼🌸
Annesi evet çok doğru ayrı ayrı çok değişik psikolojiler yaşıyormuşuz bende onu anladım, lohusalığın da bir parçası bu sanırım. Emziriyorum artık anne oldum tüm ilgim bebekte ama onun gözünde nasılım beni hala eskisi gibi görüyor mu hissine kapılıyoruz. O da tamamen yeni düzene ayak uydurmaya çalışmakla meşgulmuş. Bugün çok güzel bir şekilde yakınlaştı eski günlerdeki gibi, çok özlemişim. Umarım devam eder bundan sonrada beni anlamasına cok sevindim🙏🏼
Ggizlibiriii çok merak ettim bunları yazınca nasıl bir tepki verdi ve ne dedi 🤔
Ggizlibiriii anlamadığım bunu dhaa once neden dile getirmedi de hep kaçmayı seçti mesaj inandirici gelmedi bana canım üzmek istemem seni ama böyle düşünüyorum
Sexy_lady yukarda bir yerlerde yazdım cevabı, çok şaşırdım ama olumlu tepki verdi. Beni ihmal ettiğinin farkında olduğunu düzeleceğini, düzelmezse doktor ve psikolog desteği alacağını söyledi. Dün gece eski günlerdeki gibi tatlı tatlı yanaştı falan keşke bu konuşmayı bu kadar geciktirmeseydim dedim böyle işe yarayacağını tahmin etmemiştim
- Düzenlendi
Hayatbitmis yani olabilir belkide bahanesidir evet, isteksizleştim bilmiyorum psikolojik bu başka bir sorunum yok dedi. Eğer düzelmezse doktora veya psikoloğa giderim ne gerekirse dedi bakalım dün attı bir adım devamı gelecek mi
Ggizlibiriii afedersin seni tatmin etti mi peki yoksa çok uğraşmadan kendi isinimi gördü
Hayatbitmis yok tatmin etti ama bunu zaten hep yapar çok nadir kendi işini görüp bıraktığı olur, ve hep bir kez yapan adam dün 3 kez falan yaptı şaşırttı beni😄
Ggizlibiriii bunu yapsa yapabilirdi demek sen konuştuktan sonra yapmasi neye yarar benim düşüncem bu yanlış anlama
Hayatbitmis öyle tabii ama bazen bazı şeyleri konuşmadan da çözemeyiz ki, aylarca surat astım oturdum şimdi keşke konuşsaymışım diyorum. Psikolojik olarak kendini bebekten sonra geri çekmesi gerektiğini sandığını anlattı, o evdeyken sanki yapmak tuhaf geliyormuş. Birinin onu sarsması gerekiyormuş yani ama bakalım bundan sonrası nasıl olucak bende bekleyip görücem🙏🏼
Ggizlibiriii canin ne alakası var bebek var diye yapmamasj gerektiğini düşünmesi o kadar saçma ki ne yani bebeği yada dhaa büyük çocuğu olanlar hiç yapmıyo mu saniyomus neyse artık bundan sonraki hayatınızda sorun olmaz inşallah
Ggizlibiriii Yani oyle noktalara deginmissin ki tam erkekligine hakaret edeceksin hoooop yumusatmıssin olayi. Ben çok begendim mesajini. Eksik birseyde göremedim. Kendini çok net ifade etmissin daha ne olsun. Umarim anlar ve sorununuz çözülür. 1 sene çok çok fazla 😬
Esmerkiz39 Evet bundan sonra nasıl yaklaşır bilemiyorum ama en azından beni anladı, güzel cevaplar verdi🙏🏼 İnsallah çözülür🙏🏼