Hayatbitmis Ggizlibiriii canin ne alakası var bebek var diye yapmamasj gerektiğini düşünmesi o kadar saçma ki ne yani bebeği yada dhaa büyük çocuğu olanlar hiç yapmıyo mu saniyomus neyse artık bundan sonraki hayatınızda sorun olmaz inşallah
Esmerkiz39 Ggizlibiriii Yani oyle noktalara deginmissin ki tam erkekligine hakaret edeceksin hoooop yumusatmıssin olayi. Ben çok begendim mesajini. Eksik birseyde göremedim. Kendini çok net ifade etmissin daha ne olsun. Umarim anlar ve sorununuz çözülür. 1 sene çok çok fazla 😬
Ggizlibiriii Esmerkiz39 Evet bundan sonra nasıl yaklaşır bilemiyorum ama en azından beni anladı, güzel cevaplar verdi🙏🏼 İnsallah çözülür🙏🏼
Annesi Ggizlibiriii evet tam olarak yazdıgım buydu, sevindim senin için.. ve bu yasadıgımız kaygılara kapılıp ona yansıtmadan onun düzeltmesine bırak.. eminim eşin anlamıstır seni
momss Ggizlibiriii postu yeni gördüm ama aynı sorunları yaşıyoruz bu mesajdan ben dört ay önce atmıstım eşime okudı ve hiç bişey yazmadı geldi 2 gün öyle hiç bahsetmedi normalmiş gibi sonra en son ben sordum yani bişey demicekmisin derken yine kavga yine küslük yine hzuruszluk ve sonuc sorunlarımız hala aynı hala dün akşam bile benim sapık oldugumu erkek olsaydım filan diyor daha ne yapabilirim bilemedim siz ne sonuca vardınız merak ettim
Ggizlibiriii momss ben olumlu bir cevap aldım ama eğer size söylediklerini bana söyleseydi eşim çoktan anneme gitmiştim, çünkü bu konuda artık çpk netim çok uzadı diye düşünüyordum. Geç bile kalmıştım bu konuşmayı yapmak için keşke eşinde biraz seni anlamaya çalışsaymış
momss Ggizlibiriii ne yazıkki ama bunu ne den yaptığını biliyorum sorunun kaynağı kendisi oldugunu biliyor ve yediremiyor bu yüzden de bana laf söylüyor kime derdimi nasıl anlatabilirim ki bi yerden sonra herkes eşim gibi bakcak bana eminim sen azgınsın aslında normal diceklwr neresi normal anlamadım ki 3 yıllık evli bir çiftin 15 20 günde bi oda zorla ilişki yaşaması normalmi
Sexy_lady Ggizlibiriii ne kadar güzel ya okudum canım cevabını 🙏 o kadar şanslısın ki seni anlayabilen her konuda sana destek olacak ve senin de desteğini hep hissedecek biri hayatında gerçekten çok şanslısın inşallah her zaman böyle birbirinizin kıymetini bilirsiniz mutluluklar dileriz. Güzellikler sizinle olsun ❤️❤️🙏🙏
Ggizlibiriii Sexy_lady çok teşekkür ederim, hepimiz için güzellikler olsun her zaman🌸💖 Benim için çok büyük bir problemdi tam bir yıldır inşallah hallolucak gibi bu sefer🙏🏼
Ggizlibiriii momss değil tabiki, maalesef bu tarz durumları da normal yaşantımızda kimseyle paylaşamıyoruz. Her günde isteyebilirsin herkes aynı olucak diye bir şey yok ki, eşinin ne problemi var önce onu çözmeye çalışsanız onu da mı istemiyor
momss Ggizlibiriii stresliyim odaklanamıyorum diyor cok stresli bi işi var hak veriyorum aslında yani yaptıgımız zaman hiç bi sorunumuz yok benim de zevk almam için elinden geleni yapar erken boşalma sorunumuz da yok sever öper okşar tek sorun cok ara koyması ilişkimiz i cok yıprattı cünkü ben hep ima ediyorum en son beni soğutuyorsun diyor sustum artık bişey demiyorum onuda anlamaya calısıyorum istek sorunu var sadece yakın zamanda işi bitmek üzere güzel bi tatile filan cıkmayı düsünüyoruz oda cok yıprandı bende bakalm bana diyoki düzelecek bana güven öyle yapıyorum ama bazen yine ara ara kendimi tutamayıp şaka arasına sıkıştırıyorum kanka gibiyiz kanki filan diyorum keşke bende kendimi tutabilsem 🥺
Ggizlibiriii momss valla onu bende yapıyorum kendimi tutamayıp gelip öpüyor mesela kendimi geri çekiyorum insan asker arkadaşını böyle öper mi diyorum😂 o sinir hali geçmiyor kuzum çok iyi anlıyorum seni onun siniri saçma sapan şeylerden çıkıyor bana bakıyor diye bile kavga çıkardığımı bilirim insan doluyor işte. Benim eşimin de işi stresli ve mutlu değil artık zorla gidiyor çok sıkılmış durumda ama bebeğimiz var mecbur sesini çıkaramıyor çok uzun saatler çok az ücrete çalışıyor işte bunun acısıda böyle çıkıyor bilemiyorum inşallah düzeliriz hepimiz
momss Ggizlibiriii inşallah canım su an bile işinden dert yanıyor cok sıkıldım bitseydi kurtulsaydım diye benim eşim bosuna uğraş veriyor bu kadar kayınpederimin durumu cok iyi eltilerim yiyor da yiyor bizde burda işin stresinden huzurumuz bozuluyor Allah bırakmasın hakkımızı onlarada değinmiş olayım 😅 rabbim en güzelini nasip etsin bizede herşey yoluna girsin inşAllah🤲🏻