Sexy_lady aslında ben yazmicaktım ama..bak yaşadığın durum sıkıntılı ben seni anlıyorum kimse bunu yasamak istemez kabul etmez orda hemfikiriz .fakat sen bosanıcagını düşünüp neden cocukların yanında bunların konusulmasına izin veriyosun ?neden babalarının tokat yemesine ve bunca seye sahit oluyolar ?ve sen bosanıcaksan neden babasına ailesine söyleyip iyice birbirinize düsman ettiriyorsun?ortada cocuk varsa bosanıcaksan o adamla saygını bir nebze korumak zorundasın çünkü cocuklar için yüz yüze bakıcaksınız .ama bunu basta zaten elemişsiniz. bosanmicaksan yine böyle büyük ilişkiyi zedeliyebilecek seyler yapmadan kimseye tasımadan barısıcaksınız yada bitiriceksiniz .olay cok kötü ve yanlıs ilerlemiş bana gore. yani bir cocuk duymadıgı hissetmedigi sürece bu lafları söylemez demekki bu engellenememiş.sen de onu cok kırdın ,o da seni cok kırdı ,cocuk bunlara sahit oldu ,adam babasından tokat yedi, utandı, herkes kırıldı hepsini tamir etmek daha zorlastı. o yüzden daha fazla zorlastırmamalısınız.evlilik bu dolayısıyla öfkeyle hareket edemeyiz önce düşünücez düsünücez..söylemek istedim düsüncemi umarım düzelir 🙏