Akrep cok teşekkür ederim canımsın❤️Ben basta yazmadım sen zaten benim söyliceklerimi yazmıstın .ama durum güncellemesi geldi ve konu cocuk olunca bende cocuga deginmek istedim en cok .aslında söylicek daha cok sey var zaten daha önce bir kere kırılmıs bir evlilik .eger bir daha sans veriyosa daha dikkatli olunmalı öfkeyle olmuyor .dedigin gibi olan cocuga oldu .eger bosanıcaksan da ay çocuğuma kötülük yaptım babasından ayırdım diye acıyan gözlerle bakılmaz o zaman cocuk hisseder ve bosanarak ona yanlış yapıldıgını düsünür bu düsünceyle büyür. ben seninle daha verimli mutlu vakit gecirmek istiyorum yoluma böyle devam edicem biz mutluyuz ama senin baban yine senin baban senin için degişen bisey olmicak düsüncesini vermek gerekiyor. mutlu ve güclü bakmak gerekiyor cocuga .bu olaylar hem onlar için hem cocuk için kötü olmus bence .kırıp kırıp onarmaya calısmakla olmaz zorlasıyor .düzeldi sanıyosun yine patlak veriyor çünkü kırıkları sadece birleştirdigini sanıyolar ama izi kalıyor.izi kalıcak yaralar ya acmicaz yada bırakıcaz.