Kızlar lütfen bana bir el atın artık yıldım 80 kg işe başladığım yolda 68.65 görmüşken şimdi tekrar 75 oldum ve asla yememe engel olamıyorum kendimi resmen kaybediyorum böylr şeyler yaşayıp aşan var mı aranızda nasıl aştınız lütfen yardım edin bana şimdiden teşekkür ederim hepinize
Kilo kilo kilo
3oda1salonmide kimse yok mu ya hadi kızlar bir el atın bana ya
3oda1salonmide merhaba bende 1 haftadir diyet yapıyorum tarçınlı Türk kahvesi istahimi kapatiyor bi nebze sizde deneyin isterseniz bide zumba ile destekliyorum 70 ile basladim bakalim haftaya tartilicam bude aksam 5 de aksam yemegimi yemis oluyorum bi tek sekersiz cay falan iciyorum yatana kadar
Aslında en güzel motivasyon verdiğin kilo olmalı. Yani tekrar başa sarmak istemezsin değil mi kendine engel olmalısın bak şu an aynaya ve eski halini hatırla.
Betybety ne güxel ya ben spor programı aldım ama beslenme konusunda malesef beceremiyorum nasıl çözücem bilmiyorum
Annesivekizi geçen sene de yaşadım böylr 69 görmüşken 80 çıktım tekrar öyle olmak istemiyorum ama sofraya oturunca da gözüm dönüyo kendimi kaybediyorum resmen
- Düzenlendi
3oda1salonmide ben bi 5 kilo alsam güzel görünmeyi geçtim aşırı derecede hantallaşıyorum hareketim kısıtlanıyor resmen. Kendimi böyle ağır hissediyorum. Bunun yanında bi de sağlıklı olmak ve güzel görünmek de var. Şimdi hamileyim ilk işim kilo vermek olacak. Kendini kendinden başka kimse motive edemez biraz daha sık dişini
Annesivekizi gerçekten de hantallaşıyorsun kilo alınca ya of çok zor
- Düzenlendi
3oda1salonmide bende öyle napıcaz :) yemek yemek benım ıcın hobi adeta bir sanat
bitterdelisi24 hiç deme ya resmen sanat gerçekten yemek yemekten başka bişey yok gibi hayatta
- Düzenlendi
3oda1salonmide kuzum yerken huzursuz oluyorsun kendini tutamiyorsun ama yiyorsun demi o bende de oluyor ben şöyle yaptım yememem gerekiyor ama bu aralar vücudum bunu istiyor kendime zaman vericem bir süre yesemde bişey olmaz sonra yine veririm deyip kafamı rahatlatıyorum zaten bir iki güne kendime geliyorum öbür türlü insan daha çok strese giriyor yememem gerekiyordu diye düşündükce beyin resmen oyun oynuyor belki sana da faydası olur
dolapfaresi bilmiyorum ki hiç ya ne kadar yemiycem desem de tıka basa yemiş buluyorum kendimi bu çok kötü bir his ya
Betybety tarçınlı türk kahvesini nasıl yapıyorsun?şekersiz mi
Saricivciv benim bildiğim kadarı ile şekersiz tarçın kahve ve su ile ama sorduğun arkadaş nasıl yapıyor bilemem tabi
3oda1salonmide bi kan verip hormonlara değerlere baktrsan çünkü yemek yemek bazen vitamin eksikliği bazen hormonall olabilri.🥲
3oda1salonmide bnde şurda durıyım
Bal10cuk endokrinolojiye bile gittim bişey yok diyorlar sözde insülin direnci var sadece onun da üzerinde durmadı doktor ya ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
Ozge49595 dur bacım dur bizim ömrümüz bu kiloyla geçecek gibi
3oda1salonmide valla sorma ya bıktım şu kilodan
3oda1salonmide bana bi 6 kg kargolasana 😅