Eğer bakmak isterseniz müsait bir zamaninizda özelden size kahve falı atabilirmiyim acaba @seniseviyorum

Serap02 herkese müsait zamanda bakarım dedi ama kimseye bakmıyor sanırım. Bizde attık bakmasını rica ettik hiç cevap vermedi yani

Cansu20 yani en azından bakamam kendimde söz verdim. Vazgeçtim falanda diyebilirdi… Görüp görmemezlikten gelmekde ayıp yani… Bizi beklentiye soktu cevap vermeye bile tenezzül etmedi… @seniseviyorum

Cansu20 evet atmıştın canım ama kaç gündür kızım hasta onunla uğraşıyorum bronşit olmuş kaç gündür perişan haldeyim ve hamileyim o yüzden bir türlü fırsat bulamadım cevapta veremedim kusura bakmayın özür dilerim sizden

Flamme görüp görmemezlikten gelmedim canım benim kaç gündür kızım hasta onunla uğraşıyorum bronşit olmuş kaç gündür perişan haldeyim ve hamileyim hiç müsait olmadım gecem gündüzüm birbirine karıştı o yüzden yani yoksa görüp neden cevap vermeyeyim ki

seniseviyorum çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yorumunuz tevafuk mu çıktı karşıma canım çok sıkkın bu aralar benim de bişeyler duymaya ihtiyacım var

Mektep çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım insanlar bilip bilmeden yorum yapıyor görmezden geliyor cevap vermiyor diye ama bronşit kötü bir şey Allah kimsenin başına vermesin söz vermiyorum ama yarın müsait olursam bakayım canım benim çünkü çoçuk hasta olunca gözün başka bir şeyi görmüyor

seniseviyorum haklısın canım insan müsait olunca karşısındakini hep müsait sanıp önyargılar oluyor bazen güzel bir dille izah etmişsiniz zaten . Kahve fotosu mı atayım canım inş fırsatın olursa ihtiyacım var , rabbim kuzuna acil şifalar versin. Canım iyi geceler

Mektep evet canım benim kahve falını atarsın eger müsait olursam bakayım canım benim söz vermiyorum kızımın durumuna baglı insanın çoçugun dan başka bir şey gözü görmüyor hasta olunca

Flamme aynen öyle canım bilip bilmeden yazmadım emin olduğum için yazdım bazıları onun falına baksın diye ona yağlar çekmiş ☺️ attım bekliyorum arada bakıyorum bakmış mı dye Bi bakıyorum gece yarısı başka Bi postta sohbette.ha bakmak zorunda değil sadece siz atın ben müsait oldukça bakarım demiş ya belli müsait başka Bi postta sohbette neyse ya bziim de çocuğumuz var ama en azından dönüş yapıp kızım hasta bakamam yazabilir insanları Heveslendirip beklemesi hoş değil.

seniseviyorum canım geçmiş olsun fakat çok kez online gördüm ve yazmak istemediğini düşündüm.

seniseviyorum bigün müsait olunca banada bakar mısınız normalde pek falla işim olmaz ama siz anlıyorsunuz anlaşılan😃