@“seniseviyorum” selam acaba bende ne görüyorsunuz?😏bebek görünüyormu?

seniseviyorum özelden mesaj atamıyorum atmasını biliyorsan bana özelden mesaj atar mısın bacım🌸

ketenprenses canım senin biraz ailevi sorunların var biraz eşinle aranızda sogukluk var eşinin ailesinden biri sürekli eşinin aklına girmeye çalışıyor eşinin bu aralar iş sıkıntıları var morali bozuk sende eşine karşı hep iyi niyetlisin biraz borcunuz mu var eşin onu kafasına takıyor

seniseviyorum borcumuz yok bize borcu olan birileri var 🙂evet iş yerinde sıkıntılı süreç yaşıyor.kayinvalidemdir yada gorumcemdir eşimin aklını çel.eye calisan…. teşekkürler canım 🙂

6 gün sonra

seniseviyorum iyi günler oncelikle buradan yazdiğim için özur dilerim ama diğer postta yanitlanmiyor size bir posta okudum sifiliz hastaliğim var diye yazmişsiniz size bir kaç soru sorabilir miyim hastalikla alakali?

Eğer bakmak isterseniz müsait bir zamaninizda özelden size kahve falı atabilirmiyim acaba @seniseviyorum

Serap02 herkese müsait zamanda bakarım dedi ama kimseye bakmıyor sanırım. Bizde attık bakmasını rica ettik hiç cevap vermedi yani

Cansu20 yani en azından bakamam kendimde söz verdim. Vazgeçtim falanda diyebilirdi… Görüp görmemezlikten gelmekde ayıp yani… Bizi beklentiye soktu cevap vermeye bile tenezzül etmedi… @seniseviyorum

Cansu20 evet atmıştın canım ama kaç gündür kızım hasta onunla uğraşıyorum bronşit olmuş kaç gündür perişan haldeyim ve hamileyim o yüzden bir türlü fırsat bulamadım cevapta veremedim kusura bakmayın özür dilerim sizden