Ayteh cikiletayi seciyorum😝 öyle absurd bi kilom yok onun rahatligindayim😂
Doğum kiloları
Caglaaa ruyalarima girer cikiletamsiz asla😂😂
Asmin nasıl verdin peki bende istiyorum ya 7 ay oldu doğum yapalı 7 kilom var daha 14 kilo almıştım hamilelikte
Funda_kavun yemedim valla bide yardimci caylar iciyordum
Funda_kavun benimde 3 kilom kaldiydi 2. Ye hamileyim😂 hepsini toptan veririm artik😂😂 herbalife a baslamistim 1 haftada 1 kilo verdim sonra ogrendimki hamileyim😣
Caglaaa benim de bebeğim 2 Ay 15 günlük . Sezeryan doğum gerçekleştirdim ama doğumdan çıktığım an göbeğim gitmişti 68 ile gebe kaldım 73 ile doğuma girdim. Bir hafta sonra gene 68 kiloydum. Sezeryan karnım felan yoktu hiç. Gel gör ki bir buçuk ay sonra hamile gibi tekrar kilo almaya başladım. Geceleri bile yemek yiyorum. Karnım çok acıkıyor ki normalde aşırı eringeç biriyim gece acıkınca kalkıp yemek yemeğe erinirim ama asla erinmeden kalkıyor yemek yiyorum . Nasıl vericem hiç bilgim yok valla 🙁
Minniemouse hamilelikle herbalife ile beslenebilirsin ama canım onlar zayıflatıcı madde içermiyor içerikleri tamamen doğal hatta hamile beslenmesi programı bile yapiliyor
eda2743 biliyorum ilk bebegimde kullanmistim🙈 simdi kusup bosa gitmesin diye icmiyorum😂😂
Minniemouse 😂🙈haklisin ürünler çok pahalı olunca ilk gebeligindeki kilo alimin nasıl olmuştu peki katkısı oldu mu yani herbalife in bende düşünmedim değilde
eda2743 devamli kullanmadim ben huyum değildir düzenli kullanmak 😂 12 kg almistim ilk gebeligimde. Ama dogum sonrasi tekrar cay shake kullanicam zaten kilo alimima da dikkat edicem bu gebeligimde 🙈
Ben ilk hamileligimde 51kq 70kq oldum
Kizimin 40i cikdiginda 49kq oldum nasilmi? Stressin cani sagolsun🤣🤣🤣 simdi yine hamileyim 54kq 8haftaligiz hayla
Mehribanvugar bebegini aldirmadinn o zamann 😍
Fatgi_ hayir kiyamadim dusunuyorumki yapa bilirim becere bilirim yani yardim yokdu diye yalnizik
Diye cok depresyona girdim ama bir kizim
Olucak iki kiz bir birine arkadas olurlar 30 yasimda boyuk kadar kizlarim olucak🤣🤣
Mehribanvugar cokkk cokk sevindim adina saglikla al kucagina insallahh 😍
Benim 20 kilo aldım 50 kg ile hamile kaldım 70 kilo oldum şuan 58 kiloyum
Fatgi_ tesekkur ederim
Sevgili adaşım bemde sezaryanla doğuö yaptuğım için kilolarımı 9 ayda verebldim