Denizzzz Bende hep zevk alıp tatmin oluyorum ama su falan görmedim yada farketmedim nasıl bi suysa 😂😂
Zehramelekk Yenigelinnn yani en azindan ayda 1 yapsan iyi olur sagligin acisindan gerci sana diyorum ama bende yapmaktan çekiniyorum 🙈
Denizzzz Zehramelekk ne gerek var ya bence hiç yapmayin zaten eşinizle birlikte olunca aynı zevki almıyor musunuz
Zehramelekk Yenigelinnn bende bilmiyorum ne yalan soyleyeyim, ogrenmeye calisiyorum. Buradan bi arkadas lezbiyenleri falan izlememi tavsiye etti onlardan anca öğreniliyor diye. Ilk bulduğum boslukta deneyeceğim 😊
Gamze88 Yenigelinnn kadınlar orgazm olduktan sonra da ilişkiye devam edebiliyor canım o ona engel olmuyor 🥰hatta daha da cok istersin emin ol tekrar orgazm olmak İçin 😘
Yenigelinnn Gamze88 hıımmm bunu bilmiyordum genellikle ben kendim rahatladıktan sonra tekrar istemiyorum 🙄
Gamze88 Yenigelinnn bende cok doyumsuz birisiyim 🙈ya eşimle birlikte olmadan yapıyorm önce 🙈yada sonra 🙈😅gayet güzel gidiyor bizim öyle 🧿😉
Zehramelekk Gamze88 yok ya cocuktan duramıyorum aksamlarida kocam evde oluyo görür doye cekiniyorum 😏 gündüz oglan bi dursa parti verecem evde 😂