Zehramelekk aslında yapmadım diyebilirim çünkü benim çocukluğumdan gelen bişey var bacaklarımı sıkıştırdığımda rahatladığımı hissediyordum hala vazgeçemedim ilişki sırasında öpüşürken hemen bacaklarımı kasıyorum bi süre sonra sanki rahatlıyor hissediyorum çok vazgeçmeye çalıştım nasıl Nerden geldi böyle bi alışkanlığım onu da bilmiyorum ama mast yapmaya korkar oldum alışırsam diye öyle yapmayınca da ilişki sırasında asla tatmin olamıyorum buna mı bağlamalıyım bilmiyorum
Tatmin olamama🐍
Manstürbasyonda tam olarak nasıl boşalıyorsunuz ya bende yapıyorum ama nasıl diyim içim bi tuhaf olup da titrediğim anda bitiyor boşalamıyorum su gelmiyor ilişkimde de böyle ve bu çok canımı sıkıyor 😬🙄😤
Latifemrullah şu nasıl geliyor ya onu bende bilmiyorum bilen yok mu
Denizzzz bilgililerden tecrübelilerden cevap bekliyoruz ✋☝️
Denizzzz valla bende aşırı merak ediyorum
Bende hep zevk alıp tatmin oluyorum ama su falan görmedim yada farketmedim nasıl bi suysa 😂😂
Denizzzz işte o zevk suyu nasıl geliyo gelenlerde 🤷🏻♀️
Yenigelinnn yani en azindan ayda 1 yapsan iyi olur sagligin acisindan gerci sana diyorum ama bende yapmaktan çekiniyorum 🙈
Zehramelekk neyi ayda bir yapsın
Denizzzz masturbasyon
Zehramelekk ne gerek var ya bence hiç yapmayin zaten eşinizle birlikte olunca aynı zevki almıyor musunuz
Zehramelekk evet bilemiyorum da yapmasını açıkcası😂
Yenigelinnn onunla birlikte olmadan sen mast yap😍sonra eşin boşalsada üzülmezsin 😉
Gamze88 o yaptıkça zevk alır mıyım ki tekrardan ben zevkimi almış olacağım ya 🧐
Yenigelinnn kadınlar orgazm olduktan sonra da ilişkiye devam edebiliyor canım o ona engel olmuyor 🥰hatta daha da cok istersin emin ol tekrar orgazm olmak İçin 😘
Gamze88 hıımmm bunu bilmiyordum genellikle ben kendim rahatladıktan sonra tekrar istemiyorum 🙄
Yenigelinnn bende cok doyumsuz birisiyim 🙈ya eşimle birlikte olmadan yapıyorm önce 🙈yada sonra 🙈😅gayet güzel gidiyor bizim öyle 🧿😉
Yenigelinnn bende bilmiyorum ne yalan soyleyeyim, ogrenmeye calisiyorum. Buradan bi arkadas lezbiyenleri falan izlememi tavsiye etti onlardan anca öğreniliyor diye. Ilk bulduğum boslukta deneyeceğim 😊
Denizzzz hayir maalesef
Zehramelekk daha izlemedin mi🤨