Kelepçe + kırbaç
Hayatbitmis bu şekilde düşüncelerin var da neden hala burdasın burası pek sana uygun değil galiba 🙄
HurremSultan maalesef aslında işi güzel de gece evde olmaması kötü 😏
Minikmelegim evet kötü ama bizim evimiz karakola o kadar yakın ki sürekli evdeymis gibi hissediyorum🌸
HurremSultan aa iyiymiş bak o 🙂nerde yaşıyorsunuz
Minikmelegim İstanbul canım sen
Melmomss çok merak ettim yahu ciddi kendinizi kırbaçlatacak mısınız ⛓
Melmomss aman anahtarı kaybetmeyinde 🤣🤣🤣
Lagosiyawo öyle Bi şey olrsa ne gülünür hee🤣 düşünsene çilingir falan çağırıyor adam karısı yari çıplak falanvsjgasjsbsns
HurremSultan yurtdışında bi yerde çift kendilerini yatağın başlığına kelepçeliyorlar tabii olayın ateşiyle anahtarda epey uzaklarından ikisi yatakta tam 3 gün sonra rezil bi halde ölmek üzereyken bulunuyor bu haberden sonra benim için kelepçe fantezisi tarih olmuştur 🤣
Lagosiyawo oha benim evimde gerçek kelepçe var🤣🤣 bu şuan aklıma geldi gsjwgxsjjxksbx
Lagosiyawo ama bu kelepçeler kemer gibi ya anahtarlı değil😂🥲
- Düzenlendi
HurremSultan hepsini okudum en çok güldüğüm yorum bu oldu😂😂 kız söylenenleri direkt canlandırma gibi saçma bi alışkanlığım var hep kendimi hayal ediyorum ben yapsam ne olurdu diye ne büyük rezillik olurdu 😂😂😂
HurremSultan bu fikirden koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim zira polis bir arkadaş denemiş ve sonunda hiçte iyi şeyler olmamıştı 🙊😅
deleted77 ahahahahah şeytan aklıma girdi çiçeğim 🤣 bekle beni hırsız polis fantezisi🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Capkinkedi yemin ediyorum aynı benfsjyxksfskxyx birisi bisey anlatsın istemiyorum gerçek hayatta zaten tanıyorum sizi birde öyle hayal etmek 🤮🤮🤣🤣