• +18
  • Kelepçe + kırbaç

Alev12 çok tatlısın sağol dkşdkdlfmlfmf yola girsek çıkmayacağız da bir yola giremedik 😂😂

Hayatbitmis bu şekilde düşüncelerin var da neden hala burdasın burası pek sana uygun değil galiba 🙄

Arres hayır madem rahatsız olup tuhaf buluyorsun başlıktan belli değil mi içeriğin ne olduğu görmezden gel geç bazılarını anlayamıyorum 🥲

Melmomss çok merak ettim yahu ciddi kendinizi kırbaçlatacak mısınız ⛓

Melmomss benim ağzımda öyle şeyler vardır hep geyiğine ama bir alamadım şunlardan yaav😅

HurremSultan yurtdışında bi yerde çift kendilerini yatağın başlığına kelepçeliyorlar tabii olayın ateşiyle anahtarda epey uzaklarından ikisi yatakta tam 3 gün sonra rezil bi halde ölmek üzereyken bulunuyor bu haberden sonra benim için kelepçe fantezisi tarih olmuştur 🤣

HurremSultan hepsini okudum en çok güldüğüm yorum bu oldu😂😂 kız söylenenleri direkt canlandırma gibi saçma bi alışkanlığım var hep kendimi hayal ediyorum ben yapsam ne olurdu diye ne büyük rezillik olurdu 😂😂😂

Capkinkedi yemin ediyorum aynı benfsjyxksfskxyx birisi bisey anlatsın istemiyorum gerçek hayatta zaten tanıyorum sizi birde öyle hayal etmek 🤮🤮🤣🤣