Arres Hayatbitmis bu şekilde düşüncelerin var da neden hala burdasın burası pek sana uygun değil galiba 🙄
Melmomss Arres hayır madem rahatsız olup tuhaf buluyorsun başlıktan belli değil mi içeriğin ne olduğu görmezden gel geç bazılarını anlayamıyorum 🥲
Arres Melmomss buranın amacı belli bu tarz şeyler yazılıyor eee sende bunu biliyorsun girme okuma şahit olma yani her postta aman günah aman öyle sanane yani milletin günahından git Facebook’ta mis gibi takıl yani anlaaaayamiyorum bu tarz insanları 🙄
HurremSultan Minikmelegim evet kötü ama bizim evimiz karakola o kadar yakın ki sürekli evdeymis gibi hissediyorum🌸
HurremSultan Lagosiyawo öyle Bi şey olrsa ne gülünür hee🤣 düşünsene çilingir falan çağırıyor adam karısı yari çıplak falanvsjgasjsbsns
Lagosiyawo HurremSultan yurtdışında bi yerde çift kendilerini yatağın başlığına kelepçeliyorlar tabii olayın ateşiyle anahtarda epey uzaklarından ikisi yatakta tam 3 gün sonra rezil bi halde ölmek üzereyken bulunuyor bu haberden sonra benim için kelepçe fantezisi tarih olmuştur 🤣
Capkinkedi HurremSultan hepsini okudum en çok güldüğüm yorum bu oldu😂😂 kız söylenenleri direkt canlandırma gibi saçma bi alışkanlığım var hep kendimi hayal ediyorum ben yapsam ne olurdu diye ne büyük rezillik olurdu 😂😂😂
deleted77 HurremSultan bu fikirden koşarak uzaklaşmanızı tavsiye ederim zira polis bir arkadaş denemiş ve sonunda hiçte iyi şeyler olmamıştı 🙊😅
Lagosiyawo Akrep aaa bende öyle duydum canım haberde ji anahtarlıydı bak jeton şimdi düştü anladım dediğini 🤣
HurremSultan Capkinkedi yemin ediyorum aynı benfsjyxksfskxyx birisi bisey anlatsın istemiyorum gerçek hayatta zaten tanıyorum sizi birde öyle hayal etmek 🤮🤮🤣🤣
HurremSultan deleted77 ahahahahah şeytan aklıma girdi çiçeğim 🤣 bekle beni hırsız polis fantezisi🤣🤣🤣🤣🤣🤣
deleted77 HurremSultan bekle beni hırsız polis fantezisi🤣 Bunu yapmayacaktın ölüyorum şu an gülmektennn 😁😁😁😁 en son kurtarılmak için 155i aramayında mazallah 🤪