deleted77 HurremSultan bekle beni hırsız polis fantezisi🤣 Bunu yapmayacaktın ölüyorum şu an gülmektennn 😁😁😁😁 en son kurtarılmak için 155i aramayında mazallah 🤪
HurremSultan deleted77 hxhshxsgxjxhx offf yapamam zaten aşırı komik ya napicam ben evim içinde koşunca o beni kovalayacak mi🤣😅
deleted77 HurremSultan bunu sen başlattın evet bak şimdi sen sexi sexi koşarak kaçacaksın o da kelepçesi ile peşinden gelecek eeee en son yatağa atar kelepçeyi takar artık 😁😁
Melmomss HurremSultan gelsin bakalım oluyor mu olmuyor mu 😂😂 kızlar gözümü korkutamadı en kötü ana haber bültenlerine düşeriz 🤣
Akrep Melmomss Heyecan katıyor bence ama aktif kullanılmıyor😂 başta kelepçeyi takıyosunuz sonra bi anda kopariveriyosun falan 🤪 kırbaç a zaten girmiyorum bi kez oldu sonra yok dedim benlik değil 🥲
HurremSultan Akrep mesela şu bi ara trendyoldan herkesin aldığı deri harness vardı onu aldim🥲 o kadar büyük bir hevesle almıştım ki resmen hüsran aşırı rahatsiz biweydi🤣anladım ki sexte en önemli şey rahatlik gxksgxslxb
Melmomss Akrep Gözümde canlandı 😂 bir merak aldım eşim şok olacak bunları nerden buluyorsun diyor karısını saf masumane sanıyor bilmiyor ki karısı sabahtan akşama kadar burada neler okuyor 🤣🤣
Akrep HurremSultan Bende aldım ondan. Yani güzel ama bir daha tercihim olmaz 😂 daha güzel harnessler var o söylediğin aşrı rahatsız edici maalesef ya. Yoksa ben harness severim 🥲
HurremSultan Capkinkedi ben hamileyken çok utaniyordum🤣 ailem bana bakınca bunu nasıl yaptığımı düşünüyor mudur falan diye 🤣😅
Capkinkedi HurremSultan bende ilk öyle düşünüyordum. Dışarı çıkarken insanlar bana baktığında acaba öyle mi düşünüyorlar diye utanıyordum. Sonra bi an dedim ki sanki onlar birbirine üfleyip çocuk yaptı. Amaan boşver😂🤣🤣
HurremSultan Akrep bende çok seviyorum ya kumaş dantel ve lastik kolye birsuru harness var. Qma bu çok kötüydü eşimde bozuntuya vermedi garibim çıkarmak istiyorsan çıkar falan diyoe🤣🤣
Akrep Melmomss Ben harness alırken kargo ücretsiz olsun diye kelepçe kırbaç setini ekleyivereyim demiştim😂 eve gelince bunları neden aldım diye sorguladım 😂
Akrep HurremSultan ben giydim xs almama rağmen bide büyük geldi ki bedenim s dir normalde. Kemer kısımlarını kestim falan boynumu kasıyordu ayy attım hemen üstümden 😂
HurremSultan deleted77 offf hayal ettim gülmekten yapamam bile🤣🤣 off çok güldüm Allah da seni güldürsün 😅🤣🤣 şey varya binicrm üstüne vurucam kırbacı jgxtsgndmgxngx
Melmomss Akrep ya harnessi bile ilk kez duyuyorum ben burada biraz daha kalırsam yoldan çıkarım kdlenşemrlf