• +18
  • Kelepçe + kırbaç

HurremSultan bekle beni hırsız polis fantezisi🤣

Bunu yapmayacaktın ölüyorum şu an gülmektennn 😁😁😁😁 en son kurtarılmak için 155i aramayında mazallah 🤪

Melmomss Heyecan katıyor bence ama aktif kullanılmıyor😂 başta kelepçeyi takıyosunuz sonra bi anda kopariveriyosun falan 🤪 kırbaç a zaten girmiyorum bi kez oldu sonra yok dedim benlik değil 🥲

Akrep mesela şu bi ara trendyoldan herkesin aldığı deri harness vardı onu aldim🥲 o kadar büyük bir hevesle almıştım ki resmen hüsran aşırı rahatsiz biweydi🤣anladım ki sexte en önemli şey rahatlik gxksgxslxb

HurremSultan Bende aldım ondan. Yani güzel ama bir daha tercihim olmaz 😂 daha güzel harnessler var o söylediğin aşrı rahatsız edici maalesef ya. Yoksa ben harness severim 🥲

Melmomss göstersin de gülelim demek isterdim😅🤣🤣 ama demiycem hsksfxjxgxx Allah korusun

Akrep Gözümde canlandı 😂 bir merak aldım eşim şok olacak bunları nerden buluyorsun diyor karısını saf masumane sanıyor bilmiyor ki karısı sabahtan akşama kadar burada neler okuyor 🤣🤣

Akrep bende çok seviyorum ya kumaş dantel ve lastik kolye birsuru harness var. Qma bu çok kötüydü eşimde bozuntuya vermedi garibim çıkarmak istiyorsan çıkar falan diyoe🤣🤣

Melmomss Ben harness alırken kargo ücretsiz olsun diye kelepçe kırbaç setini ekleyivereyim demiştim😂 eve gelince bunları neden aldım diye sorguladım 😂