Mavisim20 Oral sex eşler arasında haram, günah mı ? Yapılmaması mı gerekiyor. Bu konuyla ilgili bi hadis ayet var mı. Tercih meselesı olup olmadıgını merak etmiyorum, dini açıdan günahını merak ediyorum. Bilgisi olanlar cevap verebilir mi acaba
Lagosiyawo Mavisim20 yani bununla ilgili ayet olduğunu duymadım biz eşimle karşılıklı oral yapıyoruz temizliğimize dikkat ederek tabiki onun dışında neden günah olsunki ? Ha şöyle bağnaz bi düşünce var nimet giren ağzımız oralara sürülmezmiş .. bunu diyene ağzına hep tıkarım lafı yahu sen oradan çıkmadınmı ? Kimsinin ağzında küfür yalan içki sigara her *ok var ağzında ona nimete saygısızlık değil de Allah katında helalin olan eşinle birbirbini mutlu etmek mi günah olacak ..
Kinalihalime98 Mavisim20 bilsigim kadarıyla yok canm sadece cinsel birliktelikte ustunuzun ortuk olması diger turlu esler birbirine helaldir. Ama yinede bir arastirin🤗
Hemsireanneg Mavisim20 bizde yapıyoruz bildiğim de şu eğer yapılmadığında eşlerin harama kayabilecegi bir durum varsa yapmakta sakınca yok diye biliyorum aynı şekilde mastürbasyon içinde geçerli Cübbeli A.H dan dinlemistim
Mavisim20 HurremSultan henüz cevap veren yok bekliyorum bende insallah gercekten bilgisi olan biri cıkar
HurremSultan Lagosiyawo bende hiç duymadım. Sadece haram olan tek bisey var bildiğim kadarıyla. Burda birkaç kere denk geldim ama pek onemsememistim. Meni gelmemesi falan gerekiyormuş. Belki gerçekten bilen yazar. Ki bence eşler arasında ki bagi guclendiriyor
Mavisim20 Lagosiyawo evet bnde bu sekilde dusunuyorum katiliyorum butün söylediklerinize. Internettende cok arastirdim ama kesin net bir bilgiye ulaşamadım. Gelicek cevaplar benm icin önemli gerçekten
Mavisim20 Kinalihalime98 araştirdim cok fazla arastrdim her siteye girdim ama kesin net bi sonuca ulaşamadım canm
Marbled HurremSultan Odada bulunacak meleklere saygıdan ötürü üstün örtük ve loş ışıkta birlikte olunması önerilir. ☺️ Üstün açık olması haram falan değil ama bu konuda dikkat edin diyor hocalar.
HurremSultan Marbled ne biliyim ya biz yapmıyoruz öyle ayak bağı oluyor Bi süre sonra. Atıyorum aşağı 🙃
Blondie Akrep Ellerin dert görmesin her postta bi tartışma çıkarıyordu iyi yaptınız en sonunda dayanamadim bende çattım ona😂
Ggizlibiriii Akrep gerçekten her postta muhalefet yine ne yazdı kim bilir, insanlara ters ters konuşmak için gelmiş buraya