Gözlerimi açtığımda onu yanımda bulmama şaşırmıştım , olanlar rüya falan değildi. Dün gece çılgınlar gibi eğlenip sarhoş olduğum adam oydu..
patronumdu…:
..Ayağa kalkıp üstümü başımı düzelttim ve ona baktım. Evet en azından bir açıklama bekliyordum.. bakışlarımdan anlamış olacaktı ki ,
Dün gece dedi , dün gece unutulmazdı .
O yüzden mi habersizce gitmiştin dedim , içimden ..
yanıma yaklaşmıştı , artık nane kokusunu daha keskin alıyordum…
Elini belime doladı , beni kendine çekti.. sanki aklımdan geçenleri okuyordu.
Bana kızdığının farkındayım ama gitmem gerekti dedi ..
Parmaklarını dudaklarımda , çenemde , göğüslerimde gezdirmeye başladı .
Kımırdayamıyordum , elleri o kadar güçlüydü ki kavramıştı bedenimi. Buna nasıl karsı konulurdu .
Bir hamleyle arkama geçti , ellerini eteğimin altına sokmuştu bile , ıslanmıştım..
ımm dedi , işte seni bu yüzden istiyorum her zaman hazırsın.. bi anda onu içimde buldum..o kadar sertti ki çığlık atmamak için kendimi zor tutuyordum ..
Git gel yapmaya başlamış , bir yandan elleriyle kalçamı sıkıyordu. Öfkeli , sinirli , hatta intikam alıyormus gibi hızlıydı .. Bu anın hem bir an önce bitmesini , hemde sonsuza kadar sürmesini istiyordum ..
Kapı sesiyle kendime geldim üstümü başımı düzelttip girin dedim.. girin içeri !…
Seçil hanım ?
Evet buyurun sizin ne işiniz var burda??
Gelen ev sahibimdi şaşırmıştım..
Tam da zamanıydı.
Peki ya o ?
Nasıl hiçbirşey olmamıs gibi duruyordu ?
Ben nefes nefeseyken o gayet sakin kendinden emindi.. eminim dışardan beni böyle gören biri o adamın az önce beni becerdiğine yemin edebilirdi.
Düşüncelerden kurtulup ev sahibine dogru yürüdüm.
Kiranızı ödedim , sizin burda ne işiniz var diye çıkıştım. Sessizliği ben bozmuştum bu sefer ..
Ev sahibim kendi halinde , kimseye karışmayan , kimseyle konuşmayan, kimsesi olmayan yaşlı bir adamdı..
Ona böyle çıkıştıma daha sonra pişman olacağıma emindim..
Yaşlı adam ; buralardan gitmeye karar verdim evi de satıyorum .. aksam evimi boşalt dedi , suratında hem çaresizlık hem de korku vardı..
Kapıdan cıkmadan önce yanımda duran kaslı , yakısıklı, saçlarını arkaya doğru taranmış patronuma baktı…
neden öyle bir bakış atmıştı ki ??
Gene Başbaşa
Kalmıştık odada …
Ve gene o derin sessizlik…..
Hikaye (kısım 2 🥰🥰
bitterdelisi24 kısım 3 😍
bitterdelisi24 ımmm 😛😋😋😋
bitterdelisi24 bitterciiimm napiyorsunnn 😍😂🤤🤤
bitterdelisi24 ah bitter yaktın bizi 🥵
bitterdelisi24 alev aldı buralar bitterrr yaktın buraları 😂😂 3 gelsin bak dizi gibi tahminler yürütmeye başladım 😂😂
Yalnız hepimizin böyle bir şeye dünden razı oluşumuz agshsgsjsg oo erotik mi severizzz aghsgshs 🤣🤣
🤪🤪🤪
bitterdelisi24 ya çok severim böyle hikayeleri. Bunu okuyunca Tenimdeki imza kitabı geldi aklıma. Okumanızı tavsiye ederim. 😍 Ve bunun da devamı gelsin bekliyoruz.🙃
Lagosiyawo yaa beklemede kal bebeğim 🥰🥰😂
ipeksi 🙊🙊🙊😂😂😂😂
Hemsireanneg daha yeni başlıyoruz 😂😂
bitterdelisi24 🤤🤤🤤🤤 ben kıvama geldim bak daha bu levelde eşim yanımda olsa atlicam üstüne😂😂
Hemsireanneg aynen yaaa
HurremSultan devamı gelicek perideye uygun olsun dedim 😂😂😂
TombulHatun aaa valla mı 🥰🥰demekki etkılı olmus 🥰🥰 ama sakın söyleme tahmınlerını :)
ipeksi yorumuna koptum ya 😂😂😂😂
bitterdelisi24 açıkça soyliyim yorumlarında hiç +18 şeyler okumadım beni şaşırttın ama hikaye çok sürükleyici 🤤
bitterdelisi24 yapma yanariz 😂😂😏😏