Benim ergenlikten beri yüzümde sivilce çıkmaz.Hep kalçamda çıkar ara ara.Ama sivilce değil baya çıban yanii haliyle patlıyor ve leke kalıyor buna nasıl çözüm bulabilirim?

İsterseniz bir cildiye doktorunu gidin çünkü içerden gelen bir şeydir dışardan uyguladıklarınız faydalı olmaz.

Derininmotheri benimde aynı şekilde bacak aramda ve kalçada büyük büyük çıkıyo patlayınca mor iz kalıyo gitmiyo bile yA

Derininmotheri aynen o durumdayım doktor roaccutan diye bi ilaç var onu kullanmadan geçmez dedi. Ben de çözümü bol bol peeling yapmakta buldum. O kadar fazla çıkmıyor qrtık. İzler içinde sivex diye bi losyon var çok etkili🥰

Derininmotheri bencede aynı dert var en sonunda cildiye doktoruna göründüm kan tahlili felan yaptırdım antibiyotik +fusidan krem verdi bunları kullandım sivilceler kuruduktan sonra expigment yazdı renk açıcı

Derininmotheri benimde aynı sekilde kalcamda cikar iz kalmaz ama bacak aramda çıkıp iz kaliyor ve bacaklarimdada leke var senelerdir

Derininmotheri Bende de aynı sorun vardı doktora gittim kıl kökü iltihabı bu inatçı olur sen bunları kullan 4 ay sonra geçmezse gel roakutan diye bir ilaç varmış sanırım adını yanlış yazdım ama kuşağında öyle kalmış,ona başlarız geçmezse dedi.Şu anda verdiği de bi antibiyotik 5 günlük sadece,bir losyon ama onu eczaneden hazırlıyorlar bir karışım,bir de bi krem verdi losyona başladım ama diğerlerine henüz başlayamadım inşallah fayda görürüm yıllardır çok çektim bu durumdan.Ağrısı sızısı bir yana görüntüsü artık özgüvenimi yerle bir etki ki normalde de çok özgüvenli biri değildim iyice mahvetti beni.